2777
2789
عنوان

سلام بنظرتون جنسیت نینی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 37 پست
اره بخدا دور وریام میبینم چقدر تو بزرگ سالی پسرشون اذیتشون میکنه ولی دخترا همیشه پشت مادرشونن فقط دخ ...

همیشه اینجوریم نیس خواهرم دوتاجنس نعمتن هردوبه یه اندازه میتونن باعث عذاب یا راحتی والدین باشن وقتی دوتا رو داشته باشی درک میکنی که هم  پسر شیرین و دوست داشتنی هم دختر گوگولیه 

دخترایی میشناسم که مادراشون ازدستشون کتک خوردن وزیربارحرف های سنگین دختراشون احساسشون له شده اونام روزی فکرمیکردن دختر مونس مادرِ

ان شاالله سالم باشه هرچی بالاسری برات بخواد همون قشنگه🌹💜

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ربطی نداره ویارها باهم فرق داره

یک مقدار از ادرار اول صبح رو تو لیوان یک بار مصرف بریز

یکم جوش شیرین توش بریز اگر کف کرد پسره

اگر واکنشی نشون نداد دختره

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
همیشه اینجوریم نیس خواهرم دوتاجنس نعمتن هردوبه یه اندازه میتونن باعث عذاب یا راحتی والدین باشن وقتی ...

عزیزم چقدر حرفات قشنگ و دلنشینن😍الهی هر چی خدا بخواد

عزیزم چقدر حرفات قشنگ و دلنشینن😍الهی هر چی خدا بخواد

فدات گلم 🌷 نظر لطفته 🌹 چیزایی که دیدمو گفتم چون داری مادرمیشی درک میکنم ادم خیلی دوست داره بدونه بچش دختر یاپسر منم همینطوری بودم عجول به تمام عیار😁ولی چون تو جامعه ما همیشه پیدا میشن افرادی که یه جنس وبرترازجنس دیگه میدونن بهتر اصلا برات مهم نباشه هیچ اشکالیم نداره هر چی رو دوست داری ازخدا بخوای 💜دختر 😍یاپسر 🤩دوتاش امانت خداس به دست تو والان لایق بهترین حس دنیا شدی وقتی به زودی بغلش کنی درک میکنی مادربودن چه حس عجبیه واون زمان که جنسیت بچت دیگه به چشمت نمیاد اگه دوروبرت همچین ادمایی هستن ازهمین الان نزارتاثیر روت بزارن خدایی ناکرده باعث بشن بخاطر جنسیت به بچت خرده بگیری صد البته که بهترینی 

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘