2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی یا ...؟

243 بازدید | 12 پست

سلام 

خواهرا ببخشید عذر میخوام از بابت توضیحاتم.

سه چهار روز پیش لک قهوه ای کمرنگ و خیلی جزیی دیدم. بعد اوکی بودم و ترشحاتی مثل پروژسترونی. از دیروز هر دفعه موقع اجابت مزاج خونابه با رنگ روشن قرمز و صورتی. حالا قهوه ای تیره شده اما باز هم زیاد نیست. امروز موعدم بوده. از پریشب هم مدام درد دارم و آشفته ام. کسی تجربه داشته؟

فکرکنم پریودیه

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبيه لانه گزيني هست ،پريودي اينطوري نيست  انشالله كه خيره عزيز دلم  چند روز صبر كن تست ب ...

ممنونم فدای دل مهربونت. همش میگفتم توهمه و دارم پریود میشم اما الان که اومدم بخوابم فکر کردم که چرا از دیروز لکم قرمز بود الان قهوه ای مثل خون کهنه شده. اون لک چند روز پیش هم بود. دعا کن برام خواهر گلم. چهار بار آی وی اف کردم دفعه چهارم مثبت شد اما نموند. پارسال باید میرفتم برا انتقال مجدد که باطر کرونا همه چی تعطیل شد.

ممنونم فدای دل مهربونت. همش میگفتم توهمه و دارم پریود میشم اما الان که اومدم بخوابم فکر کردم که چرا ...

دعا ميكنم گلم 

اميد داشته باش 

ودلت روشن باشه 

حتي ١ درصد هم اگه باردار نباشي اين ماه اميدتو از دست نده 

يا هو يا من هو يا من ليس الا هو

منم سه چهار روزه عقب انداخته و امروز کمی لگنم تیر میکشید ک بی سابقه بود..اون ماه یازدهم و دوازدهم لکه داشتم سیزدهم خونریزی..ولی این ماه هنوز لکه هم ندیدم.پریودم نشدم..نمیدونم بخاطر اقدام اولم هورمانم بهم ریخته یا باردارم