2777
2789
عنوان

خانمای بارداری ک از زایمان میترسین و بقیه خانمای شجاع بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 577 بازدید | 69 پست
بخیه چی چقد زدن  برادمن بخیه کم زدن اخه بیمارستان دولتی و اموزشی بود 😁😁😁 باید برم عمل پارگ ...

کدوم شهری؟ قبلش به دکترت میگفت دوتا بخیه چیه شاید اگه میگفتیرمیزد

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کدوم شهری؟ قبلش به دکترت میگفت دوتا بخیه چیه شاید اگه میگفتیرمیزد

گلم ترمیم با دوتا بخیه حل نمیشه

از داخل هم بخیه میکنن

متاسفانه هیشکی هم رایگان انجام نمیده

رایگان منت بذارن همون بیرونو دو تا بیشتر بخیه کنن ک زیاد تاثیری نداره

عزیزم شما باور نمیکنی چون نیم ساعته زایمان کردی

منی که ۱۹ساعت درد کشیدم رو ندیدی

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

گلم ترمیم با دوتا بخیه حل نمیشه از داخل هم بخیه میکنن متاسفانه هیشکی هم رایگان انجام نمیده رایگان ...

عههههه....خب الان برو ترمیم اگه اذییتی

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
یعنی سر زایمان فوت کردن بچه هات؟؟؟؟چقدر سخت....ان شاءالله خدا بهت یکی بده این دفعه راحت بیاد خودش تو ...

نه عزیزم فشار خون دارم تو ۵ ماهسمومیت بارداری میشم کراتینم اوره دفع پروتعین تاری دید سوزش سر معده همه میاد سراغم جوری که به تشنج مادر و مرگ مادر نزدیک میشم ختم بارداری میدن البته تو هر بچه یک ماه میمونم بیمارستان 

بچه اولم ۶ ماهگی ختم دادن دومی که خیلی امیدوار بودیم تو ۲۹ هفته ختم دادن گفتن حتما میمونه ولی چون وزنش یک کیلو بود و ریه اش تکمیل نبود اونم زنده نموند 

نه عزیزم فشار خون دارم تو ۵ ماهسمومیت بارداری میشم کراتینم اوره دفع پروتعین تاری دید سوزش سر معده هم ...

وااای الهی چقدر سخته ....ان شاءالله این دفعه یه بارداری راحت داشته باشی

مگه همه قراره مثل شما باشن؟؟

اثر انگشتمون باهم فرق داره..قد و سايز و بدنمون فرق داره 

بايد عين هم زايمان كنيم؟!🤔🤔

ازون حرفا بودا..

ميتونيد بگيد تجربه من اين بوده

نميتونيد بگيد باور نميكمم اونايي كه ميگن سخته

💕