2777
2789
عنوان

از انرژی منفی دادن چی گیرشون میاد

516 بازدید | 56 پست

من یازده ساله با یه نفرم خواه نخواه سرنوشتم باهاش گره خورده خب این چ کاریه بخدا یه مدت افسرده بودم تازه بهتر شدم 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

انرژي منفی چی؟

بهت میگن رابطه رو جدی کن یا ولش کن؟

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دوستان حرف میزنی؟

احساس میکنم برا کسایی تاپیک زدی که میدونن چی شده

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

به خودشون حس بدی دارن دوس دارن تو هم داشته باشی بعضیام تخلیه میشن 

اره دقیقا 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
پافشاریتون رو دوست دارم من یه سال نتیجه نده یکاری ولش میکنم

اره عزیزم ولی آسون نبود 

برا دوستان حرف میزنی؟ احساس میکنم برا کسایی تاپیک زدی که میدونن چی شده

نه عزیزم برای کس خاصی تاپیک نزدم همینجوری گفتم یا حداقل مخاطبم اینجا نیست

انرژي منفی چی؟ بهت میگن رابطه رو جدی کن یا ولش کن؟

ولش کنم حالا خوبه من یازده سال تو رابطه بودم

هرکی یه جوره اگر همه خوشبین بودن بهترین وجود نداشت بد بینا هستن که مشخص میکنن کی بهترینه چون خودشونو ...

اره اون طرف هم الان همینجوره که شما میگی

ولش کنم حالا خوبه من یازده سال تو رابطه بودم

ببین مردم همیشه حرف میزنن

همیششه

تو کاری رو بکن که فکر میکنی بهترینه

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
ببین مردم همیشه حرف میزنن همیششه تو کاری رو بکن که فکر میکنی بهترینه

اره دقیقا