2777
2789
عنوان

از انرژی منفی دادن چی گیرشون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 56 پست
اصلاااااااا ول نکن به هیچ وجه هرکی گفته ول کن از حسودیه اتفاقا باید پافشاری کنی ادم یه بار زندگی م ...

اره بخدا همش حرفای منفی میزنن حالا جالبش اینه اگه خودشون بودن دقیقا همین حرکتو میزدن توکلم به خداست 

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸
اصلاااااااا ول نکن به هیچ وجه هرکی گفته ول کن از حسودیه اتفاقا باید پافشاری کنی ادم یه بار زندگی م ...

برام دعا کن خدا کمک کنه معجزه کنه برام موفق بشم ت. این جریان

خدایا خودت خیر و صلاح زندگیمو رقم بزن و بهم ابرو بده-میشه برای حاجت روایم صلوات بفرستید🌸اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشی عزیزم

یه لحظه هم از درگاه خدا ناامید نشو

فقط و فقط از خودت نرونش و به خودت جذبش کن فقطم زبونش بگیر..چله بردار چله حق شناس..میگن ردخور نداره

متوسل شوبه شهیدابراهیم هادی

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗

نمیدونم چراهمیشه تو ذهنم هستی انگار چندساله میشناسمت

همیشه دعات میکنم عزیزم

که تو جانی و جهانی..ای بلای تو به جانم🤗
نمیدونم چراهمیشه تو ذهنم هستی انگار چندساله میشناسمت همیشه دعات میکنم عزیزم

ممنون عزیزم منم بیادتم امیدوارم خدا هم همیشه حواسش به تو باشه

میشی عزیزم یه لحظه هم از درگاه خدا ناامید نشو فقط و فقط از خودت نرونش و به خودت جذبش کن فقطم زبونش ...

برام دعا کن ازدواج کنم باهاش .....

ان شاالله برات ختم حمد برمیدارم بین دوستانم ان شاالله خدا مراد دلتو بده

خواهرمی عزیزم اجرت به خانوم فاطمه زهرا 

عزیزم اومد خواستگاریت 

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
عزیزم اومد خواستگاریت 

هنوز که اتفاقی نیفتاده

شما دعا کن عزیزم

همیشه میکنم عزیزم انشالله هرچی خیره

سومین کاربریمه نترکونید بابا 🤗یه پسر دارم تا نداره ♥️خدایا پسرمو از بندگان صالحت قرار بده از دست شیطان صفت ها در امان نگهدار امین. واسه حاجت هام یه صلوات بفرستین دوستان واسه آرامشم ممنون عزیزانم 🤗♥️😘
همیشه میکنم عزیزم انشالله هرچی خیره

دعا کن ازدواج کنم بیام تاپیک بزنم حل شد