2777
2789
مگه اونو نگفته بودن ممنوعه گفتنش:|

من زیادنمیام سابت ولی ازبیشتراتفاقات خبردارم

اسم اقدس ممنوعه😁

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش میشد فهمید فازشون چیه🤣🤣

بعضی ها کلا درکشون خیلی بالاست طرف هرچقدر هم که تاپیک چرت و پرتی زده باشه بازم درک میکنن و نظر واقعی خودشونو نمیدن 

فاز پرفسوری میگیرن 🤣🤣🤣🤣

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

یکی میگفت پدرشوهرم تو اشپزخونه حموم میکنه🙄🙄

اییییییییشششششش 😣😣😣😣 من بودم دیگه اوجا غذا نمیخوردم 🤕

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

نمی دونم عجیبه یانه 

ولی دیشب یکی تاپیک عکس عقدشوگذاشته بود بعد می گفت باید به من بگید لطفا تابزارم می گفت بااحترام صحبت کن بامن 😂😂😂😂😂😐🤲

اسگل بود به خدا😂😂😂😂

ماهمه محکومیم به ازادی ...🚶‍♀️
اییییییییشششششش 😣😣😣😣 من بودم دیگه اوجا غذا نمیخوردم 🤕

وای باز یادم اومد یکی میگفت همسایمون صدام زد ک بیا بچمو جمع کن برام داره مهمون میاد من کار خونمو بکنم میکفت رفتم و داشت کاراشو میکرد ک رسید ب شستن توالت طرف اومده از این پرسیده وای دسشوویمون کثیفه باچی بشورمش اینم گفته خب مسلمه با برش توالت زنه گفته نداریمو رفته سیم ظرفشوییو برداشته افتاده ب جون سنگ توالت😂😂😂🤭

#

#

#

یکی دیگه میگف شام دعوت بودیم رفتیم خونه طرف بعد بچه صابحونه پی پی کرد وسط سالن خانم خونه هم رفته باقاشق پی پی رو جمع کرده😬