2777
2789
یه بار یکی تاپیک زده بود  مامانم اومد تو اتاق چراغ رو روشن کرد رفت 🙄 من هنوزم منظورش رو نفهم ...

اطلاع داده😁

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا پس چی باید بپوشه جلوی داداشش ؟ 😂😂😂😂😂😂

نمیدونم منم تاپیکای اینجوری دیدم

چون خیلی کم میام سایت شایدبزودی کآربریم دونفره بشه چون اینجاخیلی کاراگاه بازیه گفتم درجریان باشید
😷😷😕😑😑😑😑😲😲😲 فقط مدافعان

اسی گفت چندش . اونا هم میگفتن فقط تو ایرانه که همچین ادمایی و چندش میگن همه دنیا عادیه و فلان بعد یکی تو خیابون مرد باشه همچین پیشنهادی به خودشون بده میگن تجاوز کرده 

وا پس چی باید بپوشه جلوی داداشش ؟ 😂😂😂😂😂😂

اتفاقا خیلیا همینو پرسیده بودن میگفت مانتو یا چادر اصلا حیا نداره😂😂😂😂یه عده هم میگفتن وای حق داری

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
اسی گفت چندش . اونا هم میگفتن فقط تو ایرانه که همچین ادمایی و چندش میگن همه دنیا عادیه و فلان بعد یک ...

خشتک میدرن

ینی چی معطلش میکنه میگه بدو بدو😂😂😂

اولش که پاین بوده بعدکه میادتوخونه بجااینکه مثل زناشوهرارفتارکنن پشتش میخاریدبه خانومش گفته بدو بدو بخارونش

اتفاقا خیلیا همینو پرسیده بودن میگفت مانتو یا چادر اصلا حیا نداره😂😂😂😂یه عده هم میگفتن وای حق دار ...

فقط اونا که طرفداری میکنن 😂😂😂😂

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست 

شنیدی احتمالا قضیشو بیشتر کاربرا میدونن

یه راهنمایی بکن اگه شنیده باشم کامل میگم

اقدس الویه