2777
2789

من ی جا دیدم نرم نبود ،نمیدونم شاید مدلای مختلف داشته باشن

کارما یعنی: من یادم ،تویادت میره ، ولی زندگی یکی میزنه تو دهنت که دیگه یادت نره...                                                   هرجا چراغی روشنه،ازترس تنها بودنه، ای ترس تنهایی من ! اینجا چراغی روشنه...                                                                  پشت هر اکانت مجازی قلبی درحال تپیدن است...                       کاربری دوممه خودم خواستم کاربری قبلیم لغو بشه 💫⁦             کاربر جدید نیستمبا بحث کردن سر یک موضوع نه نظر من عوض میشه نه نظر تو ، پس الکی وقت خودت و منو هدر نده!                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چمن مصنوعی دارم بالکنم میشورم با اب و تاید هر وقت بخوام بلندش می کنم تمیز که شد دوباره پهن می کنم 

نرم نیست ولی خیلی زبر هم نی خوب راضیم

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن

چمن تزئینی (مصنوعی) نوعی کفپوش است که به نسبت چمن طبیعی استقامت و دوام بیشتری دارد. چمن مصنوعی  از یک نوع الیاف خاص ساخته می شود. و جایگزین مناسبی برای چمن طبیعی است. چمن تزئینی عضوی جدید در خانواده ردپنل است. دارای طیف های مختلف رنگی می باشد، و به شما این امکان را میدهد که متناسب با هر فضا انتخابی آزادانه داشته باشید. که با قابلیت استفاده فراگیر در فضاهای سبز عمومی و خصوصی یاد آور مناظر پرطراوت بهاری در تمام فصول سال می باشد. این چمن متراکم تر، مقاوم تر از چمن طبیعی است و مشکل رشد تخم چمن در زمین‌های غیر حاصل خیز را نیز حل نموده است.در سال های اخير فن آوری ساخت چمن های مصنوعی پيشرفت های چشمگيری داشته است. به خصوص به خاطر تغییرات آب و هوایی و گرم شدن کره زمین، اهمیت این چمن چند برابر شده است. در ابتدا چمن تزئینی (مصنوعی) بیشتر در زمین های ورزشی مورد استفاده قرار می گرفته است. اما اکنون به خاطر ویژگی ها و تنوع در رنگ هایش برای کاربری های دیگر هم مورد استقبال قرار گرفته است.دسته بندی این چمن ها به دو صورت است که تعدای از مدل ها جنبه ی تزئینی دارند. و تعدادی کاربری های ورزشی دارند. که رد پنل دو گروه این چمن ها را پوشش داده است.

خرید چمن مصنوعی از دکوراچی

بستگی داره برای چه کاری بخواین ، چمن مصنوعی انواع زیادی داره و برای اتاق کودک هم میشه ازش استفاده کرد که خیلی نرم و لطیفه 

معمولا قابل شستشو هستند و تمیز میشن ولی بازم به مراقبت نیاز دارن
خیلی هم فضای خونه یا حیاط رو قشنگ میکنه 👌

چمن مصنوعی اترس گرس رو من بهت پیشنهاد میدم که هم قیمت های خوبی داره و هم تنوع محصولاتش زیاده https://atrasgrass.com/