2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

72 بازدید | 8 پست

ناخن هام بعد سه ماه کاشت مدوام خیلی اسیب دیدن به نظرتون چیکار کنم تا عید یکم بهتر شه 

دلیل در اوردنم هزینه زیاد بود 

لطفا به عقاید هم احترام بزاریم

الان ی عده میگن چجوری خودتون میشورین دوستان توجع کنین با کف دستتت با کف ذست خودمون میشوریم حلع ؟یا با رسم شکل توضیح بدم

خانوم مهندس بیکاره اینده که تا اخر عمر میخواد مجرد بمونه و سریال ببینه و چس ففیلشوبخوره. تیکر کنکور ارشدمه😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ی عده میگن چجوری خودتون میشورین دوستان توجع کنین با کف دستتت با کف ذست خودمون میشوریم حلع ؟یا ب ...

مال من زیاد بلند نبود ولی هزینه کلانی میدی به ارایشگاه دراوردم وگرنه خودتو شستن راهکارهایی داره😃😃

یا علی ماهی 200 یعنی؟؟؟ چه خبره 😂😂😂😂

مهمونی خر 😄😄😄🤣🤣🤣باور کن زورم اومد دراوردم از اون بدتر ریده شده به ناخن هام خدا کنه رفتم جایی خوب الع وقت پول گرفت کارشم خوب تا حدی ولی کاشت هرجوری باشه پدر ناخنا درمیاید

مهمونی خر 😄😄😄🤣🤣🤣باور کن زورم اومد دراوردم از اون بدتر ریده شده به ناخن هام خدا کنه رفتم جایی خ ...

کسایی که ناخن دارن، دیگه قید ناخن خودشونو میزننن حداقل تا دو سال.

الان یک ثاشق روغن زیتون و آب یک لینوترش تازه رو بگیر و بیست دقیقه تا فیلم میبینی ناخنهات رو بزار توش. دو هفته پشت هم. ناخنهات عالی میشن.

کسایی که ناخن دارن، دیگه قید ناخن خودشونو میزننن حداقل تا دو سال. الان یک ثاشق روغن زیتون و آب یک ل ...

اره دقیقا چهار بار رفتم سه ماه نشده دراوردم تا دوسال شاید بیشتر ناخن نبودم 

مرسی غزیزم حتمی امتحان میکنم الان محصول هیدورم استفاده میکنم ولی خیلی فرق تکرده