2777
2789
عنوان

چقدر به مادرشوهرتون زنگ میزنین حال بپرسین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 59 پست

بنام خدا من پیششون زندگی میکنم۶ماه اومدم پیششون بعدعید دوباره مستقل میشم خیلیییی غرمیزنه حالت طلبکاری داره من فقط تودلم میگم تحمل کن تحمل کن چیزی نگی دلخوری پیش بیاذ تو موقت اینجایی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش میگزره بهت اونجا؟؟ مادرشوهر منم میگه بیا ناهار ولی خودش کم حرفه دخترای عتیقشم اونجاان میرم یطور ...

آره بدنیس منم مادر شوهرم کم حرفه ولی خانوم خوبیه یه خواهر شوهرم دارم مجرده باهاش حرف میزنم حوصلم سر نمیره آخه شوهرم کارش صبح تا شبه و ناهار تنهام

آره واقعا اگه زنگ نزنم یه جور سنگینی حس میکنم

بعضی موقع ها فک نکن طرفت چی فک میکنه کاری رو ک خودت راحتی انجام بده.زنگ زدن چیزی از ارزش تو کم نمیکنه

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا
کات کردی شوهرتم کات کرده؟؟

ابتدا به همسرم گفتم اگه زنگ زد اشکال نداره میتونی صحبت کنی. یه بار جلوم بهش زنگ زد با سر تایید کردم که میتونه ج بده خودش بخاطر من راضی نبود چون دلمو شکسته بودن. بعد گوشی رو برداشت اونم یکم احوالپرسی کرد یهو دیدم داره پشت سرم بد میگه که اره مغزتو شست و شو داده و اینا دیگه گفتم قطع کن دیگه اینا خوبی نمیفهمن. دیگه همسرمم ج ندادن بهشون. خود کرده را تدبیر نیست

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
من اصلا زنگ نمیزنم. حتی پدر شوهرم چندبار جراحی کرد نه زنگ‌زدم نه رفتم ملاقات.شکایتی هم ندارن. احترام ...

پدرشوهر من تابستون کمی گلوش میسوخت رفت تست کرونا داد مثبت شد! دیگه هیییچ علائمی نداشت و گلوشم خوب شد...اینا رو شوهرم بهم گفت

منم دیدم هیچی نیس زنگ نزدم

بعد سه روز زنگ میزنه خونمون همین که گوشی برداشتم میگه عادت نداری حال بیمار بپرسی🙄

منم گفتم مگه بیماری شما! 

خیلی بهم برخورد گوشی قطع کردم به خواهرشوهرم پیام دادم گفتم اینهمه بابا مامان مریض میشدن جویای احوالشون بودم و حالا الان بابا باید بهم بگه عادت نداری!! 

اونم سر چیزی ک هیچیش نبود و فقط تست مثبت شد!

آره بدنیس منم مادر شوهرم کم حرفه ولی خانوم خوبیه یه خواهر شوهرم دارم مجرده باهاش حرف میزنم حوصلم سر ...

خب خداروشکر پس شانس داری عزیزم قدربدون اگه بد بودن جوری اذیتت میکردن که خودت پاتو نزاری اونجا

منم از صب تا شب تنهام و خانوادم هم دورن ولی تنها موندن توخونرو به رفتن به اونجا ترجیح میدم.فقط باشوهرم میرم خونشون .شوهرم نباشه اذیتم میکنن

پدرشوهر من تابستون کمی گلوش میسوخت رفت تست کرونا داد مثبت شد! دیگه هیییچ علائمی نداشت و گلوشم خوب شد ...

عزیزم بعضیا خیلی پر توقع هستن. البته واقعا وظیفه داریم احوالپرسی کنیم ولی اگه اونا ادم های خوبی باشن و لیاقت داشته باشن. من هر وقت یاد بدی هاشون میفتم از هرچی خوبی کرذن و انجام وظیفه بیزار میشم

آره صبر کن عزیزم.این روزا هم چشم به هم بزنی میگذره

اره دیگع من متنفرم ازقهرودلخوری روابطم باهمه متعادله کاری به کسی ندارم اگه یکی مریض شد یا نامزدی  یا کسی فامیلی چیزیش شد تماس میگیرم یاقبل کرونا میرفتم عیادت یا ختمی چیزی  نامزدیم با یه پیام تبریک میگفت البته درجه یکا بقیه نه که فکرکنن فضولم ولی بگم خواهرشوهرم ریشه منو سوزونده فقطططط دارم تحمل میکنم

نه اگه من زنگ نزنم خودش بهم زنگ میزنه.

مادرشوهر من یک ادم بسیار مغروره

خودش بهم میگه دوستم همیشه بهم زنگ میزنه من نمیزنه

گفتم چرا ؟ گناه داره خب

میگه من واس هیچ کس زنگ نمیزنم!!

ببخشید بنظرم بی ادبه

ولی روزی ۵ بار واس دخترش زنگ میزنه حال میپرسه