الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب خداروشکر پس شانس داری عزیزم قدربدون اگه بد بودن جوری اذیتت میکردن که خودت پاتو نزاری اونجا منم ا ...
آخی چه بد پس بهتر که نمیری عزیزم ، منم خونوادم تهرانن و من مشهد هیچکسی هم جز خونواده شوهرم تو مشهد ندارم ، خداروشکر خوبن ولی اگه کار به کارشون بگیرم اخلاقشون عوض میشه
کع اینطور.خوبه که همسرت طرفته.هرچقدم اونا بد باشن همسرت طرفت باشه میتونی تحمل کنی
همسرم میگه خودت میدونی بگی میریم نگی نمیریم.اره خدارو شکر والا تو این غربت حوصله این شلوغ بازیارو ندارم. کلا ادم فضولی نیستم و اونام واقعا هم دورو و هم فضولن. بلا به دور. ارامشم مهم تراز اینه که دیگران چه فکری میکنن فکر کن میگن تو این چن سال که ازدواج کردی واسه من و خواهرات چیکار کردی؟!!ثروتشون از پارو بالا میره دنبال اینه همسرم روزی 15تومن نفقه بده
عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
همسرم میگه خودت میدونی بگی میریم نگی نمیریم.اره خدارو شکر والا تو این غربت حوصله این شلوغ بازیارو ند ...
اگه نیازمند نیستن حقی ندارن از شوهرتون چیزی طلب کنن،باید کمک هم بکنن..
عزیزم یه سوال دارم.من همیشه شر نمیندازم هرچقد اذیتمم میکنن کوتاه میام چون دلم به حال شوهرم میسوزه میگم باخانوادش قطع رابطه کنیم بی کس میمونه.کارم اشتباهه؟؟
من اوائل زنگ میزدم حالشونو بپرسم چون مامانم اینطوری بارمون اورده بود که بزرگتره گاها بزنگ جویای حالشون شو ...مادرشوهرم یبار گوشی رو برداشت با یه حالتی بجای بله گفت هاااااان بدون خداحافظیم قطع کرد ـ منم دیگه 10 ساله هیچچچچ وقت تماس نگرفتم باهاشون ایشونم تماس نمیگیرن
اگه نیازمند نیستن حقی ندارن از شوهرتون چیزی طلب کنن،باید کمک هم بکنن.. عزیزم یه سوال دارم.من همیشه ...
عزیزم من خیلی بهشون فرصت دادم تا خودشونو اصلاح کنن اما دیدم برعکس جری تر میشن همش میخواستن گوششو پر کنن که اره فلان خانوم مل و اموال اورده یا فلانی خوش اندامه خوشگله یا خبرچینی میکردن به دروغ. هر چقدرم شوهرم خوب باشه ممکن بود در اینده تاثیر منفی روش باشه واسه همین تصمیمو گرفتم ولی واقعا سخت بود و خداروشکر همسرمم ارامشمون براش مهمه اتفاقا خودشم دل خوشی ازشون نداره. چون همسرم با اینکه دوران مجردی خیلی بهشون کمک کرده بو یعنی برا خواهراش پدری کرده بود ولی اونا موقع ازدواج کلا نادیدش گرفتن خیلی ناراحت شد دلش شکست واسه همون میگه خانواده من شمایین و اصلا براش مهم نیس که اونا باشن یا نه
عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش