2777
2789
عنوان

چقدر به مادرشوهرتون زنگ میزنین حال بپرسین؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 59 پست

کات کردم باهاش چون همش زنگ میزد و تو همه کارا فضولی خبر میاورد میبرد اسایشمو گرفته بودم اخرش گفتم هر وقت خواستی بیا نوتو ببین در همین حد

عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
من اکثر اوقات ناهار خونشونم هرروز یا یکروز در میون میبینمشون

خوش میگزره بهت اونجا؟؟

مادرشوهر منم میگه بیا ناهار ولی خودش کم حرفه دخترای عتیقشم اونجاان میرم یطوری حالمو میگیرن برای همین نمیرم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هر روز بهش زنگ میزنم

هفته ای هم دو بار میرم خونشون

واقعا مثل مادر خودمه

نمیاد خونمون چون ازش گذشته

ولی همین ک حالمو بعضی وقتا از شوهرم میپرسه

یعنی ب فکرم بوده

‌‌‌‌'وأنَّ الله سيُعوِّضنا عَمَّا مَرَرْنا بِه' «و خداوند آنچه را ک ب ما گذشت جبران خواهد کرد....!🌙💕🕊 ️

من ک ازدواج نکردم 

ولی مادرم با مادر شوهرم ماهی ی بار میحرفه

ی بار مادر شوهرم میزنگه 

ی بار مادر م میزنگه

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا
ما آخر هفته میریم خونشون بین هفته هم من زنگ میزنم احوال پرسی میکنم ازشون. 

منم فقط اخر هفته میرم

بین هفته هم زنگ نمیزنم اصلا

یعنی قبلا میزدما ولی دیدم خودش زنگ نمیزنه منم مثل خودش شدم

یه بار عمدا ده روز نرفتم اونجا زنگم نزدم! دیدم هییییچی اونام انگار ن انگار! رفتارمو عوض کردم

بهتر بخدا 

مادر شوهر من یه گوشی داره با اون کل آمار دنیا رو میخواد در بیاره 

تا چند سال هفته ای دو سه بار بمن زنگ میزد به بهانه احوال پرسی ولی یواشکی یه چیز رو از زیر زبونم می‌کشید یواش یواش فهمیدم کلا وقتی بمن زنگ میزنه ک از شوهرم نتونسته آمار بگیره 

الان ن من بهش میزنم نه اون

من زنگ نمی زنم اصلا چه کاریه زنگ بزنم 😒😒

چون طبقه بالای خونه مادر شوهرم هستیم و ۲۴ ساعته میبینمش دلیلی برای زنگ زدن نیست 😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم فقط اخر هفته میرم بین هفته هم زنگ نمیزنم اصلا یعنی قبلا میزدما ولی دیدم خودش زنگ نمیزنه منم مث ...

نه اگه من زنگ نزنم خودش بهم زنگ میزنه.

https://abzarek.ir/service-p/msg/138343   🖤 دوست دارم بابا🖤🦋