2777
2789
کار منظورم کار کردن نیست اصلا سر نمیزنن نه زنگی نه پیامی  نه روز زن تبریک میگن نه روز تولد . ...

اها.نه من اینکارارو میکنم ولی کار ظرف و اینا نه.چون سالی ی بار ممکنه شام بگن بریم.یرزدنی هم ک نیم ساعت میریم میایم.چون هر وقت خواستیم بریم بهونه اوردن اولش قبول میکردن بیاین بعد ک غروب میشد خواهرشوهرم زنگ میزد فلانی گفته بریم خونشون مامان روش نشده بگه نه.شما ی شب دیگه بیاین

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی خیلی خوب و مهربون و پایه.واقعا دوسش دارم خیلی و رابطه مون کاملا دوستانه ست.

به دومی حس خاصی ندارم و رابطه ی خاصی هم نداریم.

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
نميدونم چرا انقدر از خواهرشوهرم متنفرم😕 اونم دقيقا ازم متنفره  نميتونم حتي براي يك ساعت وجودش ...

من صداشم میشنوم حالم بد میشه از بس فتنه است هر چی ما دعوا میکنم تز چشم شور و‌حسادت و فتنه گری خواهر شوهرمه

منم کسی ازم متنفر باشه حس میکنم 

اين يه جوريه واقعا هميشه ميخواد بگه ما تورو ادم كرديم تو قيافه نداري داداشم سرتره تو بميري ما بچتو بزرگ كنيم و...

نميتونم تحملش كنم واقعا سخته برام دركش كنم

یه‌جوری‌میگیدمن‌برا‌خودم‌احترام‌قائلم‌انگار ما‌به‌خودمون‌فحش‌ناموس‌میدیمَ😐دشمنم‌باش،ولی‌ادا‌یه‌دوستارو‌در‌نيار"🙏🏻سعی‌کن‌واسه‌خوب‌دیده‌شدن‌روی‌خودت‌کار‌کنی‌نه‌‌عکسات🤣هیچی‌موندِگار‌نیس‌حتی‌روحِت‌برای‌جِسمت‼️رفتن‌بعضی‌آدما‌مهم‌نیس؛مهم‌اینه‌بعد‌اونا‌دیگه‌ازکسی‌خوشت‌نمیاد
😆😆😆😆چقدر مهربون زوری میخواست بهت غذا. بده 

دستش دردنکنه ولی بعد اینکه فهمید باردارم چرا قهرشو تموم نمیکرد

وزن اولیه :۹۱.۵    وزن شروع چالش:۷۶.۵  وزن هدف: ۷۳    وزن فعلی:۷۳  بعد زایمان باز هم باید خوش اندام باشم.