2777
2789

اسی ی سوال میپرسم توی تاپبکت البته ببخشید

بچه ها بخاید با یکی رفت و امد کنید و هفته بعدم برید خونش(اون خانم از شما خوشگلتر و شیکتره)چ چیزایی رو رعایت میکنید ک پیشش ب چشم بیاید و کلا باکلاس باشید؟

چ ادابی رو رعایت کتم؟؟

استغفرلله ربی و اتوب الیه🌾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی ی سوال میپرسم توی تاپبکت البته ببخشید بچه ها بخاید با یکی رفت و امد کنید و هفته بعدم برید خونش( ...

به نظرم یکم گرم و صمیمی برخورد میکنم یه لباس مناسب با نوع مهمونی می‌پوشم سوال های بی مورد نمی‌پرسم 

یعنی منم زندادش بگیرم حسم اینجوری میشه

خب بستگی داره خیلی! مثلا من با بزرگه خیلی علایق و اعتقادات مشترک داریم و حرف کم نمیاریم‌‌.با اینکه اختلاف سنی مون نزدیک ۱۰ ساله. ولی با کوچیکه یه جمله هم به زور میتونم حرف بزنم‌.ولی احترامش و نگه میدارم همیشه‌

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

زنداداشِ منم تا یه هفته پیش فرشته بود ..تو یه روز جنی شد ..ریش سفیدارو صدا کرده بودن که بگن داداشم راش شارژ نمیخره میره بیرون براش آب معدنی نمیخره تو روی مامانم داداشمو فحش داد خدا جوابِ خودشو خانوادشو بده خیلی بی حیاست خیر سرش تحصیل کردست...داداشم میگه حتی یه بارم به من خواسته هاشو نگفته...درصورتی که داداشم خیلی دست ودلبازه ..خوبه عکسای جاهایی که رفتنو خوردن هست...مجرمو ول میبرن پیش پلیس بعد واسش دادگاه تشکیل میدن ..برادرم از هیچی خبر نداشت واسش دادگاه تشکیل داده بودن ...اول باید به شوهرش میگفت