2777
2789
عزیزدلم😒خیلی ناراحتت شدم.....جون تو مردای الان تقریبا همشون اینجوری شدن نسبت ب زنشون چ میشه کرد بیخ ...

باور کن مردا هم زیر بار این گرونیا و بی پولیا خسته ان .شرمنده زنو بچه ان انقدر خرجای واجب و ضروری زندگی زیاده که خرج دندون و دکتر جز مخارج غیر ضروری شده شوهرم یه ساله با قرص دندونشو ساکت کرده چون هشتصد اضافه نداره بره دندونشو درست کنه میخواست دندونشو بکشه نذاشتم چون همه دندونای عقبشو کشیده اینم بکشه دیگه کلا دندونی نداره که بتونه بجوه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا دندونپزشکی و اینجور جاها خیلی مراقبت میکنن مردم انتقال کمه خود دکترم که شبیه آدم فضاییاس انقد ماسک و کلاه داره برو دنبال دندونت

از شوهرتم انتظارتو به صفر برسون ببخشید ولی فکر کن اصلا نیس خودت هم به بچه برس هم فکر غذای خودت باش سخته اما شدنیه تازه بچه اول که خوبیش اینه همه دغدغت فقط همون بچه اس

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
پول دندونمو جمع کردم گلم ،وام گرفتم ، دارمش

خب برو دکتر زودتر.

بچتو بذار پیش مادرت یا مادرشوهر. یا اگه کسی رو نداری شوهرت چند بار مرخصی بگیره حتما برو دندونتو درست کن. خیلی حالت خوب میشه.

دخترتم این روزاش میگذره. همه بچه ها این روزا رو دارن

میگم بهش ،دیگه حس میکنم دارم ازش محبت گدایی میکنم ، هزار بار بهش گفتم ،فایده نداره

من گاهی اوقات که با گوشیش مشغوله میرم کنارش بهش میگم توجه میخوام 😐

اونم توجه میکنه 😄

رک حرفتو بزن . با لوس بازی . گدایی هم بشه بزار بشه بابا شوهرته .

عجب روز خوبی 🥳

روزگار پلشت اخه این هم زندگیه 

🥺🥺🥺🥺🥺🥺

خدا جون کجایی 

لطفا خودت ظهور کن 

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
من گاهی اوقات که با گوشیش مشغوله میرم کنارش بهش میگم توجه میخوام 😐 اونم توجه میکنه 😄 رک حرفتو بز ...

😂😂😂

سرم تو گوشیه و اب میخوردم با این حرفت ،اب از دماغم زد بیرون 😂😂

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
ای بابا چند سالته؟  بچه اولته بخاطر یک دندونپزشکی انقدر اه و ناله نکن افسردگی بعد  زایم ...

کاش بخاطر دندون پزشکی بود ، حدود یه ساله دندون درد دارم گلم ، الان دیگه شدید شده خیلی 

نیمه پر لیوان رو نگاه کن شام نمیخوری عوضش چاق نمیشی خوشتیپ میمانی😅

بچه شیر میده 

دیگه برا مادره جونی نمیمونه

چیکار کردی

من اتفاقی بچه م مریض شد بردم دکتر .دکتر کودکان ببین چقدر با تجربه و دقیق بود که تا منو دید گفت خانم از بچه واجب تر خودتی گفت تو افسردگی بعد زایمان گرفتی اگه بی توجهی کنی طولانی میشه تمام علایممو گفت درست بود هر چی دکتر گفت منم همون علایمو داشتم گفت از قیافت معلومه روحت مریضه بهم گفت حتما برو روانپزشک به شوهرم گفتم گفت واسه خودشون دکون باز کردن تو از اول روانی بودی.منم خودم خودمو درمان کردم هر شب از اینترنت مطلب میخوندم.تا دو سالگی بچه م حال روحیم خوب نبود گذشت ولی سخت گذشت اگه میرفتم دکتر با یه قرص آروم میشدم هیشکی بهم توجه نکرد خودمم کم سن بودم پس انداز نداشتم برم مشاوره و دکتر.با اینکه خوب شدم ولی اثراتش هنوز در من باقی مونده بچه م بزرگ شده ولی یادش مونده که بچگیاش چقدر کتکش میزدم دست خودم نبود.

من اتفاقی بچه م مریض شد بردم دکتر .دکتر کودکان ببین چقدر با تجربه و دقیق بود که تا منو دید گفت خانم ...

الهی بگردم ، منم خیلی عصبی میشم اما سعی میکنم خودمو کنترل کنم ،تو رو خدا واسم دعا کن