2777
2789

من مامانم خیلی مهربون بود 

یکسال کمک حال بچه داریم بود 

خودش گفت بچه بیار من کمک میکنم 

الان هفته ای چند روز که میرم دانشگاه میارم پیشش 

بچم یکم شیطونه و دیر میخوابه قبول دارم 

یهو ساعت ۳صبح داد و بیداد و فحش که بچت نمیخوابه خسته شدم 

حالا من فردا یه کلاس مهم دارم و نمیدونم چیکار کنم 

عصر مامانم دوباره با فحش و دعوا که چرا منو بیدار نکردی شام درست کنم نشستی با گوشی بازی میکنی منم قهر کردم گفتم میرم اینم گفت به درک برین من التماس نمیکنم بابامم گفت اره حق داری تو 

بنظرتون برم یا بمونم 

مامانم الکی ادا در میاره وای جون منه قلب منه شوهرم که میره شروع میکنه به فحاشی به من 

بخدا میخوام خودمو بکشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت هم حق داره خسته میشه.

هفته ای یکی دو بار بده مادرشوهرت بچه رو نگهداره

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

راستش من باشم زیر بار منت و فحش و اینا نمیرم . نمیگم حق داره یا نه ، ولی اگ میتونی بچه رو جایی بزاری ببر اونجا .

متنفرم ک ی کاریو قبول میکنن باز بعدش یا فحش میدن یا منت میذارن . 

کاربری دست من و دوستمه❤️ بخاطر اینکه اشنا اینجا هست مجبوریم وقتی چیزیو تعریف میکنیم گاهی نسبت ها رو تغییر بدیم پس اونایی ک دنبال سوتی گرفتن هستن زیاد تلاش نکنن😅😂 فداتون😍

کلا هفته ای دو روز میام

دو روز که خوبه.

نمیدونم شاید حوصله نداره.

مادرشوهرت کلا نمیتونه همکاری کنه؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم