2777
2789
چقدر سخت میگیرین،پس اونایی که مثلا سه چهار تا بچه دارن یه عمر نمیتونن شام بخورن تا بچه ها بخوابن، یه ...

والا منم ۳ تا دارم، کوچیکه ۳ ماهشه، بعضی اوقات یک دستی غذا میخورم‌ بچمو میگیرم بغلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تیکه طلایی چیزی بفروش دندوناتو حتما درست کن. بقیش مشکلی نیست میگذره ولی حسابی مراقب خودت و سلامتیت باش. اینطوری اخلاقتم بهتر میشه.

وقتی درد داری بد خلق و عصبی هم میشی

کلا موقع بیماری و درد آدم منفی باف میشه..فردا برو دندونت درست کن ..عزیزم زندگی همینه..قرار نیست همیشه واسه کسی مهم باشیم..هرکی درد خودشو داره...به خاطر خودت خوب باش..هیچ کس مهم تر از خودت نیست..یه زن قوی شوهر و بچشم قوی میکنه..به خودت برس خانوم زیبا:))

بعد از زایمان دندونا اینطوری میشن.منم همینطور بودم . اگه هم منتظری شوهرت نگرام خورد و خوراکت باشه در اشتباهی. خودت به فکر خودت باش. دختر گلت هم خدا نگهش داره .لثه هاشو با انگشتت مالش بدههویج بده بش بکشه دندوناش .روزا برو یکم پیاده روی با بچت .حالت بهتر میشه .. دندونت هم اگه فعلا امکان دندونپزشکی نیست روغن حنظل بزن روش. از عطاری بگیر. واقعا درد رو خوب میکنه و طبیعیه .بادوم بخور واسه شیر خوبه و کلسیمش بالاس دندون و مو رو تقویت میکنه

اگه من باشم همه اینارو به شوهرم میگم. بهش میگم حس میکنم واست مهم نیستم و غذا خوردن یا نخوردنم واست ...

میگم بهش ،دیگه حس میکنم دارم ازش محبت گدایی میکنم ، هزار بار بهش گفتم ،فایده نداره

والا منم ۳ تا دارم، کوچیکه ۳ ماهشه، بعضی اوقات یک دستی غذا میخورم‌ بچمو میگیرم بغلم

خدا قوت ،دوتای دیگه چند ساله هستن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت