2777
2789
عنوان

آبرو بردن

53 بازدید | 10 پست

سلام خانمها یه سوالی داشتم

من تمام مدت رابطه با دوست پسرم توی دانشگاه،یه دختری مدام از هم دانشگاهیام به دوست پسرم تیک میداد!

مثلا بهش میگف چه قدر لباست خوشگله یا احوال پرسی طولانی میکرد ولی به من سلام نمیداد یا مثلا با چندتا از رفیقاش واسه دوست پسرم تولد گرف....کلا ادم راحتی بود با همه و خودشم با مرد متاهل تو رابطه بود....

خلاصه یه روز رفتم ابروشو توی کل دانشگاه بردم و به همه گفتم چیکار کرده و گفتم این دختر خرابه...اونم وقتی شنید یه خورده گریه کرد دیگه با داردسته اش سمت من نیومد!!!

خواسم بپرسم واقعا من گناه کردم؟؟چجور میشد جلوی این ادمو گرفت؟؟در این مواقع دین و خدا چی میگع؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست پسرت چرا جوابشو میداد؟ چرا تولدی که اون گرفت رو رفتجلوی دوست پسرتو میگرفتی دیگه

دیگه گفتن کلمه خوشتیپ به دوست پسرم یا اخوال پرسی طولانی یا کیک گرفتن و‌اوردن سر کلاس دوست پسرم باید چیکار میکرد دقییقا؟

دیگه بعد چهار مرتبه دیدن صحنه های جورواجور باید چه میکردم؟

میتونستی شخصا باهاش توی خلوتی برخورد کنی
خودتو جای اون بزار
توی اون همه جمعیت یکی بیاد خرابت کنه

کنکوری ام. میشه برام دعا کنی :)

امیدوارم دوست پسرت ولت نکنه دوروز دیه کارما پس بدی سنگ روی یخ بشی ارزشش داشته باشه

راه حل برای ادمی که هیچ قید بندی نداره چیه؟؟دین میگه وایسم تا بیاد منو کنار بزنه؟؟واقعا راه حلو نمیدونسم

میتونستی شخصا باهاش توی خلوتی برخورد کنیخودتو جای اون بزارتوی اون همه جمعیت یکی بیاد خرابت کنه

چندبار چشم پوشی کردم ولی خب سابقه خودش بد بود و با مرد متاهل میگشت...واقعا نمیدونم چجور باید میکردم

از یه طرف ادم لجباز بود و وقتی فهمید من روی دوست پسرم حساسم بیشتر سمتش میومد