2777
2789

دوستان من تقریبا دو سه ماهه غده خیلی ریز و کوچولویی بین دو تا سینه م حس میکنم اولین بار که متوجه شدم رفتم دکتر  دکتر هم کامل سینه م و معاینه کرد اما گفت چیزی نیست و گفت فقط کیست دارم نمیدونم چرا داخل مطب هرچی دنبال اون غده میگشتم نبود تا نشون دکتر بدم

الان بعد دو سه ماه درد هم میکنه بنظرتون بخاطر کیسته و نگران نباشم یا نه؟ راستش یکم میترسم درضمن مجردم و دخترم و بیست سالمه

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

باید بری سونوگرافی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دکتر گفته کیسته حتما کیسته با تزریق برش میدارن اغلب نگران نباش ولی پیگیرش باش سینه جایه حساسه 

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود

اگه پریودی یا نزدیک پریودیته خیلی جدی نگیر طبیعیه

همه ی خانوما کیستای ریز ریز دارن توی سینه شون که چیزبدی نیست و توی این ایام که گفتم متورم میشن و گاها درد میگیرن برای همین میگن برای معاینه و چکاپ بذارید بعد این ایام‌معاینه کنید تا توی معاینه تون خطا پیش نیاد.

ولی اگه غیر از اینه دوباره برو و چکاپ بده

خب کیست اب میشه خشک کننده نداد؟؟

درد شاید بخاطر پریوده

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

برو مامو گرافی

قدِ آسمونِ خدا دوستت دارممممم💕🌸💍 من خیلی وقتها که کم میارم ،میشینم و فقط نگات میکنم❤ عشقممم تو نور چشمهای منی ، تو امیدمی ،انگیزمی ، دلیل نفس کشیدنمی ، پاره تنمی ، خونِ تو رگامی‌، تمامِ هست و نیستمی ، تو عُمر دوباره ی منی ، تو قشنگترین داشته ی منی ، خداروشکررررر برای بودنت❤  
دوباره برو دکتر 

بخدا از دکتر دیگه خسته شدم هردفعه میرم میگه هیچیم نیست ولی نمیدونم پس دلیل این منظم نبودن هورمونا و غده سینه م واسه چیه

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28
خب کیست اب میشه خشک کننده نداد؟؟ درد شاید بخاطر پریوده

فقط اون قسمتی که غده هست درد میکنه چیزی جز قرص تنظیم کننده هورمون و ویتامین بهم نداد

من کلا سینه هام همیشه درد میکنه واقعا امونمو بریده کسی تجربشو داره منم کمک کنه

منم سینه م درد میکرد بهم گل مغربی داد خیلی خوب بود بنظرم برای همه خانوما واجبه کاملا درد و میندازه منتها درد الان سینه من فقط اون قسمت غده س اون غده درد میکنه

بخدا از دکتر دیگه خسته شدم هردفعه میرم میگه هیچیم نیست ولی نمیدونم پس دلیل این منظم نبودن هورمونا و ...

خوب تحقیق کن ، یه دکتر متخصص توانا ، پیدا کن ، هر چی گفت بتونی بش اعتماد کنی و استرس نداشته باشی . استرس و نگرانی بدترین عاملای بیماریها و تشدید بیماریها هستند 

فقط اون قسمتی که غده هست درد میکنه چیزی جز قرص تنظیم کننده هورمون و ویتامین بهم نداد

خب قرص تنظیم کننده خودش باز هورمونیه گلم 

شاید درد برا اونه 

اگه فکرتو درگیر کرده یه دکتر غدد برو یا داخلی 

انشالله ک چیز خاصی نباشه 

منم ی مدت تو سینم غده اومده بود ترشح خونی داشتم انقدر غصه خوردم ک نگو 

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍