2777
2789

داشتم میخوندم چه بدنی داری سمییییه و فلان

داداشم که از من کوچیکتره میگف مامان نگا دخترت😐😐😐

خنده دار نبود ولییییییییی خاسم بزنم بکشمش😐😐😐

خلاصه ک چشام دنیاییه                                                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایی من اون موقع چندشم میشد یاد این خاطرم می افتادم ولی الان کلی بهش میخوندم خونه پدر بزرگم روستاست و انصافا خیلی صفا داره ما هم تابستونا میریم اونجا اقا کلاس دهم بودم(الان داشنجو سال چهارمم)رفتیم خونشون بعد من اونجا دوستای صمیمی زیادی دارم یه روز با دوستم مشعول حرف زدن توی دشت اطراف بودیم که دو تا تیکه سنگ بزرگ دیدم همینطوری حین صحبت نشستیم رو سنگا بعد حدود ده دقیقه یه خیسی عجیبی رو زیرم حس میکردم و در پیش بوی بدیم اومد من فکر میکردم کار دوستمه اون فکر میکرد کار منه😂😂تا اینکه خواستیم بلند شیم چشمتون روز بد نبینه دیدم نشتم رو پی پی گاو اونم از نوع اسهالش😂😂😂واییییی قیافه دوستم بدبخت داشت از خنده منفجر میشد منم مثل سکته ای ها بودم😂😂مانتو رو همونجا پرت کردم بماند چقدر از مامانم حرف شنیدم که مگه کور بودی😂😂😂

دوستت دارم به اندازه بغض قناری... خیال نکنی کمه ها...قناری بغض کنه میمیره...❤💍A

تازه نامزد کرده بودم.خونه مادرشوهرم بودیم رفتم دستشویی .نگو اب قطع شده بوده .من نمیدونستم برادر شوهرمم تو حمومه.بعد جاری اومد پشت در سرویس گفت اب قطعه گفتم اره گفت اب بیارم گفتم نه .بعد دوباره سه باره پرسید من جواب می دادم نه چون اب تو یه بطری بود .

بعدش جاریم گفت به جهنم و رفت .

نگو این اصلا با من نبوده و با شوهرش بوده.بعد من جوابشو می دادم شوهرش هم فکر می کرده از من می پرسه نه از اون.جواب نمی داده.

البته وقتی بیرون اومدم جاریم به روم نیاورد که توچی می گفتی اون وسط😂😂😂😂😂😂

برادر شوهرمم یه ساعتی موند تو حموم تا اب وصل بشه

وایی من اون موقع چندشم میشد یاد این خاطرم می افتادم ولی الان کلی بهش میخوندم خونه پدر بزرگم روستاست ...

وایییی خدااا😂😂😂😂چجوری نفهمیدید آخه؟ البته منم همینجوری با دوستام ک گرم حرف زدم میشیم دیگ هیچی نمیفمیم🤦🏻‍♀️🤣🤣👌

تازه نامزد کرده بودم.خونه مادرشوهرم بودیم رفتم دستشویی .نگو اب قطع شده بوده .من نمیدونستم برادر شوهر ...

بیچاره برادر شوهرت این وسط🤣🤣🤣🤣یکمم تقصیر جاریت بوده میتونس اسمشو صدا بزنه 😂😂😂