2777
2789
عنوان

رسیدگی به پوست! کسی میتونه راهنماییم کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 35 پست
مرسی از لطفت اخه دوستم رفته بود دکتر اصلا نسخه ندذده بود بهش گفته بود اول ازمایش بیار تا دارو بدم

دقیقا.راکوتان و اینجور قرصه خیلی خطرناکن.اصلا دکتری که تجویز می‌کنه با کلی ترس این کار رو میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستای گلم هر محصولی ممکنه بر هر پوستی یه جور جواب بده.و اینکه طریقه ی مصرف افراد هم خیلی مهمه.هر کرمی کد مصرف می کنید اصولی داره.از طرفی سعی کنید اگر مرطوب کننده ی مای استفاده میکنید ضد آفتاب تون هم مای باشه چون اون شرکت مواد آرایشی رو تنظیم می‌کنه .یکی از اشتباهات ما اینه از هر مارکی یه چیزی رو انتخاب میکنیم در حالی که ممکنه مواد اینا باهم تداخل داشته باشه

یا هیچی نباید مصرف کنی یا اگه به سمت وسایل آرایشی بهداشتی رفتی باید اصولشو رعایت کنی.فیس واش،مرطوب کننده،آبرسان و ضد آفتاب رو همیشه داشته باشی.من مشاور پوست و مو هستم اگه دوست داشتین در خدمتتون هستم

یا هیچی نباید مصرف کنی یا اگه به سمت وسایل آرایشی بهداشتی رفتی باید اصولشو رعایت کنی.فیس واش،مرطوب ک ...

خیلی ممنون از توضیحاتت

بهترین محصول از نظر شما برای رفع جوش و حای جوش چیه 

عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸