rastagoliii مدیر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1213 عنوان رسیدگی به پوست! کسی میتونه راهنماییم کنه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 35 پست پوستم خیلی جوش میزنه و جاهاشون هم میمونه چی بزنم پوستم صاف بشه؟ تجربشو اگه داشتین میشه بگین؟ عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸ 1399/12/12 | 23:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
iltay عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 شما ازمایش اینا دادین برا دارو هاتون؟ نه وخت نکردم برم ازمایش فعلا همینجوری ازهمینا دارم استفاده میکنم البته خارجیشونو داروخونه ها نداشتن ایرانی گرفتم ولی قوی نیست زیاد تاثیر نداره...میخام همون خارجیشونو بگیرم.... اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
mahta08 عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 4669 باید ترمیم کننده یا لایه بردار قوی بزنی جای جوش بره امروز یه لایه بردار زدم پوست صورتم قرمز و ملتهب شدخیلی پوستم حساسع در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
rastagoliii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1213 عزیزم منم مثل تو بودم رفتم دکتر راکوتان تجویز کرد اگه اونو نخوری فکر نکنم با ماسک و ابلیمو و ... شنیدم عورض داره برا کبد ! درسته؟ عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
mahta08 عضویت: 1399/12/02 تعداد پست: 4669 امروز یه لایه بردار زدم پوست صورتم قرمز و ملتهب شد خیلی پوستم حساسع با اینکه ابرسان مرتب استفاده میکردم در سکوتم صداییست**دلی باید که دریابد
iltay عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 الان صورتت صاف شده عزیزم؟!! صورت هیشکس با کرم و اینا ندیدم صاف بشه کلا جای جوش ازبین بردنش کلی دردسره😁باید کرم های قوی گرووون رو مداوم استفاده کنیم ببینیم چجوری میشه...که هیشکس مداوم استفاده نمیکنه تنبلی میکنه🤦🏻♀️😁 اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
rastagoliii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1213 نه وخت نکردم برم ازمایش فعلا همینجوری ازهمینا دارم استفاده میکنم البته خارجیشونو داروخونه ها نداشتن ... درست نیست بدون ازمایش استفاده میکنی خطر داره 😮 عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
iltay عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 امروز یه لایه بردار زدم پوست صورتم قرمز و ملتهب شد خیلی پوستم حساسع عزیزم اولش همینجوریه برای همه...برامنم سوووخت اولش ولی الان ی ماهیِ استفاده کردم خوبع نمیسوزه... اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
rastagoliii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1213 صورت هیشکس با کرم و اینا ندیدم صاف بشه کلا جای جوش ازبین بردنش کلی دردسره😁باید کرم های قوی گرووون ر ... والا دور اطرافیای من هیچ نمیدونن کرم چیه همه پوستشون عین ایینه صافه من دارم نابود میشم بین اینا از غصه 😣 عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
iltay عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 درست نیست بدون ازمایش استفاده میکنی خطر داره 😮 دکترم داده بدون ازمایش همینارو استفاده کنم....شما استفاده نکن بدون آزمایش!! گفتم چیزی ک میدونمو بهتون بگم... اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
rastagoliii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1213 دکترم داده بدون ازمایش همینارو استفاده کنم.... شما استفاده نکن بدون آزمایش!! گفتم چیزی ک مید ... نه از لحاظ خودت گفتم نگرانیم برای شما بود 😊 عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
iltay عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 3119 والا دور اطرافیای من هیچ نمیدونن کرم چیه همه پوستشون عین ایینه صافه من دارم نابود میشم بین اینا از غ ... منم مثل شما صورتم پرازجای جوش و گاهی خود جوش ولی مرتب همین چیزارو استفاده کنیم و پیگیر باشیم و استفاده مداوم داشته باشیم خوبه🤕 اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕
rastagoliii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1213 دکترم داده بدون ازمایش همینارو استفاده کنم.... شما استفاده نکن بدون آزمایش!! گفتم چیزی ک مید ... مرسی از لطفت اخه دوستم رفته بود دکتر اصلا نسخه ندذده بود بهش گفته بود اول ازمایش بیار تا دارو بدم عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸
شمعدونیهای_من عضویت: 1399/10/16 تعداد پست: 382 شنیدم عورض داره برا کبد ! درسته؟ اگه درست استفاده بشه خیراخزین راه درمانه تو طول دوره درمان شربت خاکشیر و کاسنی و اب خیلی بخوری هیچیت نمیشه
سحر۱۳۶۷ عضویت: 1399/12/01 تعداد پست: 1802 امروز یه لایه بردار زدم پوست صورتم قرمز و ملتهب شد خیلی پوستم حساسع شما باید دارو درمانی کنی عزیزم عامل اصلی درون بدنتون هست
rastagoliii مدیر استارتر عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 1213 اگه درست استفاده بشه خیر اخزین راه درمانه تو طول دوره درمان شربت خاکشیر و کاسنی و اب خیلی بخ ... مرسی ممنون ❤ عضو گروه نارنجی تاپیک بامداد خمار وزن فعلی ۷۳ هدف ۵۸