الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم شوهرم گیر داده ک بفروشتش😭😭میگه بعد عید ارزون میشه میخریم.میدونم دیگه هیچوقت ارزون نمیشه ک برم ...
من شوهرم وام برداشته بود برای زمین از شانس قرعه کشی ماشین هم برنده شدیم...پول لازم شدیم..طلاها مال خودم بود نمیدونم امتحان بود یا چی...دیگ فروختم...اینکارو نکن امروز طلا بیست هزار تومن فرقش بود قیمت خرید و فروش ش
انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند! یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
زورم بهش نمیرسه.اولش گفت طلاهایی ک استفاده نمیکنیم میفروشیم النگو و تک دستتو کاریش ندارم.ب یکی از برادرشوهرام گفتم تروخدا این گردنبندمو بردار دوسش دارم میخاد بفروشه زورم بهش نمیرسه.اون راضیش کرد ک نفروشه چیزیو .حالا دوستش بهش گفته یکی تو طلافروشی اشنا داریم گفته طلا بعد عید میاد پایین هرچی دارین بفروشین
من باشم میخرم ...این ماه قرعه خانگی به اسمم دراومد 3 تا النگو با یه دستبند خریدم ...حالا میخواد بیاد پایین یا نیاد ..نهایت میخواد تفاوتش بشه 2 تومن دیگه ..اما بره بالا دیگه نمیشه خرید ...رنج کاهش طلا نهایت 100 هزار تومنه