2777
2789
عنوان

طلا الان بخرم یا بعد عید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از آشناهای خواهرشوهرم طلا فروشی داره، بهشون گفته فعلا طلا نخرین، صبر کنین بعد عید. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

منم شوهرم گیر داده ک بفروشتش😭😭میگه بعد عید ارزون میشه میخریم.میدونم دیگه هیچوقت ارزون نمیشه ک برم ...

من شوهرم وام برداشته بود برای زمین از شانس قرعه کشی ماشین هم برنده شدیم...پول لازم شدیم..طلاها مال خودم بود نمیدونم امتحان بود یا چی...دیگ فروختم...اینکارو نکن امروز طلا بیست هزار تومن فرقش بود قیمت خرید و فروش ش

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
هیییچوقت اینکارو نکن 

زورم بهش نمیرسه.اولش گفت طلاهایی ک استفاده نمیکنیم میفروشیم النگو و تک دستتو کاریش ندارم.ب یکی از برادرشوهرام گفتم تروخدا این گردنبندمو بردار دوسش دارم میخاد بفروشه زورم بهش نمیرسه.اون راضیش کرد ک نفروشه چیزیو .حالا دوستش بهش گفته یکی تو طلافروشی اشنا داریم گفته طلا بعد عید میاد پایین هرچی دارین بفروشین

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
من دیروز گوشواره فروختم 1 و 70 برداشت

دیروز از امروز گرون تر بود...دیروز خریدشون 1و هشتاد بود...ب شوهرم گفتم بریم بفروشیم دیروز ها گفت ن میره بالا فردا هم صبر کن😭

انسان ها شبیه به هم زندگی نمیکنند!‌ یکی زندگی میکند!و یکی تحمل...و من جز دسته دومم
واقعا؟ اونا هم قصد خرید طلا داشتن؟

بله.. فعلا نخریدن، صبر کردن. 

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                     🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آینـہ میبینَم...♥️🦋🤍                                                                

من عاشق طلام  به قیمتش نگاه نمیکنم  شوهرمم اینو میدونه همیشه😂

منم خیلی طلا دوست دارم ماه های پیشم اومد قیمتش پایین خواستم بخرم دست دست کردم

اصلا نمیدونم چطور میشه بدون زیروالات زندگی کرد فقطم طلا اون جلوه ای که دوست دارم داره

ممنون که گفتی خیلی بهم کمک کرد این کامنتت

قربونت گلی. 

من باشم میخرم ...این ماه قرعه خانگی به اسمم دراومد 3 تا النگو با یه دستبند خریدم ...حالا میخواد بیاد پایین یا نیاد ..نهایت میخواد تفاوتش بشه 2 تومن دیگه ..اما بره بالا دیگه نمیشه خرید ...رنج کاهش طلا نهایت 100 هزار تومنه