2777
2789

دوستان جدیدا 3 روزه این علائم رو دارم

گلو درد انگار که گلوم زخم شده

سنگینی سر 

سرفه گاهی 

خلط هم دارم

میگن سرماخوردگیه؟ درسته؟ یعنی برای با دوم به کرونا مبتلا شدم؟ اونایی که جدیدا تست کرونا شدن مثبت شده چه علائمی داشتن

چالش زمستانی بامدادخمار شروع از 2/10/99 وزن شروع 61  وزن هدف اول 58  هدف دوم 55  هدف سوم 52  هدف آخر 50  من می‌توانم می‌شود عید 1400 یه مامان خوشتیپم  

به نظرتون سرماخوردگیه یا کرونا؟ 

چالش زمستانی بامدادخمار شروع از 2/10/99 وزن شروع 61  وزن هدف اول 58  هدف دوم 55  هدف سوم 52  هدف آخر 50  من می‌توانم می‌شود عید 1400 یه مامان خوشتیپم  

خلط داری کرونا نیس

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سری اول که کرونا گرفتم سرفه ام خیلی شدیدتر بود الان به شدت قبل نیست 

خلط داری کرونا نیس

خلطم خیلی زیاد نیست کمه

عزیزم زود برو آمپول بزن یا چرک خشکن بخور هر 8ساعت که شدیدتر نشه چون خلط داری کرونا نیست ولی ان شااله بعد که خوب شدی دارو امام کاظم هرشب بخور سیستم ایمنی بدن رو بالامیبره که راحت مریض نشی من ازاول کرونا میخورم بیرون رفتن با رعایت بهداشت هم دارم خداروشکر مبتلا به سرماخوردگی ساده هم نشدم

نه بابا ربط نداره.من از خلط دارم خفه میشم.کرونام مثبته

کرونا رو میگن سرفه خشک آخه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
چندوقت پیش کروناگرفته بودی چون ادم میتونه چندبارم کرونابگیره

6 ماه پیش گرفتم ولی خیلی شدید خیلی خیلی شدید