2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ادم زبون نفهمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 88 پست
الانم تصمیم گرفتم‌گفت میخوام‌بیام ناهار بگم‌بیا کوفت و‌زهرمار هست با گ...و...ه

منم مثل شمام هفته سی هستم .چ دلیلی داره باهاش بحث کنی یا سرویس بدی .والا همین کارا خودمونو بکنیم هنر کردیم ک اونم ب سختی میکنیم .تقصیر خودته جلوش خودتو سر حال نگیر ک توقع نداشته باشه ازت

و خدا نزدیکتر از قلبت ب توست،⁦❤️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی دمتم گرم پکیج کامله 😉 چیزی هم کم نزاشتی !!! 😅 جدا از شوخی بهش بگو مگه تو میخوای بزایی که انق ...

نمیفهمه بخدا کمرم رو‌میگرم واقعا نمیتونم‌راه برم میگه فیلم بازی  نکن  پاشو چایی بیار

[QUOTE=179385543]بخدا خیلی تو‌خوشی گفتم بهم من دوس دارم اینحوری باشی اینکار کنی از این اهلاقت بدم میاد ولی اصلا انکار ...[/QU

زن می‌تونه جو خونه رو تغییر بده می‌تونستی همین موضوع رو تبدیل به خنده کنی فقط بخاطر دخترت بعدش در نبود  دخترت دعوا کن داددبزن اما قهر ممنوع جدا خوابیدن ممنوع غذا درست نکردن ممنوع .

احساس میکنم مسئولیت پذیر نیست درسته؟

می فهمم چی میگی اما همه ی مردا همینن کارشون اینه بگن خودشون همه فن حریفی  بهترین سیاست اینه بگ ...

این مدل رفتار دیگه اعصاب آهنی میخواد من جای استارتر گر گرفتم مخصوصا دخترای آذر ماهی اصلا اعصاب ندارن 😂

منم مثل شمام هفته سی هستم .چ دلیلی داره باهاش بحث کنی یا سرویس بدی .والا همین کارا خودمونو بکنیم هنر ...

میگه چطور بازار رفتنی میتونی بچرخی.اقا غذا تکراری نمیخوره   اره بخدا الان‌خونه تکونی هم‌دارم بخدا دیگه داذم‌میمیرم‌ بهش میگم یه جارو‌بکش‌فقط غر‌میزنه میکشه

[QUOTE=179385543]بخدا خیلی تو‌خوشی گفتم بهم من دوس دارم اینحوری باشی اینکار کنی از این اهلاقت بدم می ...

اين "ممنوع" ها رو خوب اومدى 😄

آدم يادِ اون ترانهه ميوفته:

گلايه كردن قدغن

عطر خوش زن قدغن

من، قدغن

تو، قدغن

...

چقدر ابراز احساسات و ناراحتى و ناآرومى سخت ميشه با اينهمه ممنوعيت... 

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن
دیدی چه بلایی سرش اورد؟دلم سوخت برا شوهرش خدایی😐🤣

جالبه اسم كاربريشون هم عصبانيه!

البته تو دوران باردارى آدم واقعاً حساس ميشه... 🙂

پيشرفت زن، آزادى وى، استقلال وى، بايد از درون خودش بيايد... اما گلدمن

[QUOTE=179386750]نمیفهمه بخدا کمرم رو‌میگرم واقعا نمیتونم‌راه برم میگه فیلم بازی  نکن    پاشو چایی بیا ...[/QUOT

اوه پس همینه انتظارش بالاست حتما جایی کاری کردی یا سرحال بودی پرتوقع شده پیشنهادم اینه برای تمیز کردن خونه ات ازخانوادت کمک بخوای بفهمه دیگه سنگین شدی. خونه همیشه تمیز ممنوع برو دکتر بذار اززبون خانوادت بشنوه که دکتر گفته  باید بیشتر. استراحت کنی .