2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ادم زبون نفهمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم تصمیم گرفتم‌گفت میخوام‌بیام ناهار بگم‌بیا کوفت و‌زهرمار هست با گ...و...ه

😂😂 خیلی بانمک گفتی. ولی خارج از شوخی نگو ولش کن بزا خاتمه پیدا کنه .کشش نده .اومد ناهار فقد سرسنگین باش همین

الانم تصمیم گرفتم‌گفت میخوام‌بیام ناهار بگم‌بیا کوفت و‌زهرمار هست با گ...و...ه

نه  دیگه دراین حد

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

همشون زبون نفهمن تو خودتو ناراحت نکن غذا درست کن ولی سرسنگین باش این کلماتم حلوش نگو زنونگی خودتو نگه دار یکم خودتو لوس کن و سنگین باش باهاش یکم آدم میشه خود به خود من این راهو امتحان کردم جواب میده

با حیوانات مهربان باشیم. اونام مثل ما درد و گرسنگیو میفهمن.  

با این گفتار که شوهرت درست نمیشه و بیشتر اعصاب دختر عزیزتو و جنینتو و خودتو و ایشونو خرابتر میکنی خانم باردار حساستر میشه. اهمیت نده و لحظه اتونو خراب نکنید. این عمر برنمیگرده . ناملایمه ایشون شما بخاطر خودتو بچهات و لحظهاتون  تغییر  ایجاد کن تا زایمان ارومی هم داشته باشید این تنشها چیزی رو حل نمیکنه که بخشم کهنه تبدیل میکنه.

می فهمم چی میگی اما همه ی مردا همینن کارشون اینه بگن خودشون همه فن حریفی 

بهترین سیاست اینه بگی حیف خواستم واسه همسرم دسر داغ آماده کنم آتش فشان شد بعدش بخندی بعد بگی حالا باید زحمتشم بکشم دیگه چه کنم .

نه اینکه اومد چپ چپ نگاه کنیا جوری باید رفتار کنی که از رفتار خودش شرمنده بشه وقتی محبت ببینه خودش شرمنده هم میشه کم کم رفتارشو تغییر میده مطمئن باش.

وقتی تحویلش نگیری غر بزنی راهم باز میکنی برای اینکه به خودت توهین و بی احترامی بشه . برای ارزش گذاشتن به خودت هم که شده نادیده بگیر . 

شاید،اونم بخاطر هزینه شیر که سر رفته ناراحت شده، هزینه‌ها بالاس خیلی 

بخود کرده چطور اینور‌اونو خرج کردنی حرص نمیخوره سر یه ذره شیر سرفتن خودشو داشت جر میداد چرا بی اخترامی میکنه خوب خیلی مهمه وایسه بالا سرش به درک