2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی ادم زبون نفهمیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ضرری داره؟

بچه عصبی میشه وقتی دنیا اومد اینقد گریه و جیغو داد میکنه ک پدر ادم در میاد

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
دیدی چه بلایی سرش اورد؟دلم سوخت برا شوهرش خدایی😐🤣

چرا دلت سوخت من گناه ندارم من ادم‌نیستم  خوب‌من چیکار کنم 

پس اون‌چرا عرضه نداره خونه‌بخره من عرضه شیر جوشبدن رو‌ندارم

چرا دلت سوخت من گناه ندارم من ادم‌نیستم  خوب‌من چیکار کنم  پس اون‌چرا عرضه نداره خونه‌بخر ...

عزیزم شوخی میکنم

ایشون تند رفته

ولی شما هم خودتو کنترل کن.برای بچه ضرر داره

من بهش گفتم مریضم ...انقد باهم شوخی میکنیم باورش نشد داشتم میمردم اخر عصبی پاصدم رفتم ب مامانم گفتم ...

حالاخوبه میگی شوخی میکنی بعد باورش نشده من گفتم دلم دردمیکنه خودش گفت اپاندیسه من خواستم خودش منو ببره دکتر بیشعور نبرد گفت بابات ببرتت یا خودت اماده شو بشین توی ماشین من ببرمت من خواستم بیاد نازم بکشه😭

زندگی که میدون جنگ نیست هست؟ یکی ببازه یکی ببره چی میشه؟

اره درست میگی اما خب یکی صبر داره یکی نه مثلا من خیلی سعی میکنم خودمو کنترل کنم اما نمیتونم اگه خودمو خالی نکنم از داخل منفجر میشم هر دفعه تصمیم میگیرم کوتاه بیام خون جلو چشامو میگیره نمیتونم 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

دردسترس نباشین خودتون مشغول کنین کمتر بحث پیش بیاد

قبلا دور بودیم فقط شب میومد اونم خسته کوفته زود میخوابید صبح هم‌زودتر‌میرفت نمیدیدم خیلی خوب بودیم ولی الان صبح ظهر‌و شب همش خونس نزدیک‌محل کارش‌اومدم مجبور شدم

قبلا دور بودیم فقط شب میومد اونم خسته کوفته زود میخوابید صبح هم‌زودتر‌میرفت نمیدیدم خیلی خوب بودیم و ...

خودتو مشغول کن به غیر ازگوشی فیلم خانوادگی بگیردباهم ببینید وقتی که هست سرش گرم شه.

مسولیت پذیر بارش بیار

حداقل سر بچه دوم باغر و تهدید دادم بیداد هیچی درست نمیشه به حرف کسایی که میگن تحویل نگیر غذا درست نکن اعتنا نکن زندگی توعه باید آرامش داشته باشی .

میتونی ان شاالله مسافر کوچولوت بدنیا اومد بهش بگی عزیزم میشه شیشه شو آماده کنی دستم بنده دارم پوشک بچه رو عوض میکنم .

بعد که انجام داد ازش کلی تشکر کنی بازم فرداش بهش بگی عزیزم چقدر خوبه کمکم میکنی کمتر خسته میشم اگه تو نبودی چطور از پس دوتا بچه بر میومدم .

اول اینکه ازش تشکر کردی خوشحال میشه تشویق میشه برای کمکهای بعدی و ناخواسته مسولیت پذیرش می‌کنی بدون زور

دوم اینکه وقتی میگی کمتر خسته میشم میفهمه خستگی داره 

خودتو مشغول کن به غیر ازگوشی فیلم خانوادگی بگیردباهم ببینید وقتی که هست سرش گرم شه. مسولیت پذیر بار ...

از اون لحاض خوبه مسئولیت پذیره ولی اصلا به من محبت نمیکنه با لچه بازی میکنه دستشویی میبرتش ولی واسه من وقت نمیذاره اخترام به من نمیذاره

از اون لحاض خوبه مسئولیت پذیره ولی اصلا به من محبت نمیکنه با لچه بازی میکنه دستشویی میبرتش ولی واسه ...

خب خداروشکر قدر دانی تو بیشتر کن  .

در مقابل حرفاش چشم بگو اقتدارشو حفظ کن مردونگیشو حفظ کن . بهتر میشه نتیجه شو بهم بگی ممنون میشم

یک هفته تمرین کن بااحترام باهاش رفتار کن عکس العملشو ببین که چقدر کیف می‌کنه یا به بچه ت جلو خودش بگو بابات بهترین بابای دنیاست اینم بهترین غذا برای بهترین بابا . شاید بگی بهترین بابای دنیا نیست خب غذای خوشمزه تری هم هستن که بهتر باشن. اقتدار اقتدار اقتدار