سلام شما نوزادتون رو از دست دادین؟ سزارین شدین؟ چندماه بعد سزارین اجازه اقدام دادن بهتون؟ باردار شد ...
سلام عزیزم خیلی متاسفم درکت میکنم ولی باید قبول کنی که اون فرشته مال تو نبوده.من بعد تموم شدن خونریزی رفتم تحت نظر بعد 4ماه میتونی اقدام کنی البته خیلی بخودت برس .من الان 3ماهه اقدامم فعلا منتظرم ببینم خدا چی درنظر گرفته انشالله به زودی خدا یه فرشته سالم وموندنی نصیبتون کنه.این ماهم دل منو شادکنه که اروم شم.الهی آمین
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دنیا که اومد خوب بود و سالم بعد زدن واکسن و ویتامین k کم کم کبود شد نتونست نفس بکشه دکتر اومد برد دستگاه از ریه اش عکس گرفت گفت ریه اش سالمه خوبه تو دستگاه بمونه، اکسیژنش اومد بالا، ولی یهویی نصفه شب حالش بد شد بردن بیمارستان دیگه اونجا فوت شد اکسیژنش تو دستگاه هم پایین اومده بود،گفتن قلبش مشکل داشته همین
آخی عزیزم خداصبرت بده.ناشکری نکن خدا بهتر میدونه ازش بخواه کمکت کنه حتما کنارت هست وقتی یه دردی میده یه درمونی ام میده منم همیشه به دخترم فکر میکنم ولی میدونم خدا صلاحمو بهترمیدونه ومطمئنم به زودی بهم هدیه میده توام دلتو قرص کن تحت نظر باش فولیک اسید5مصرف کن با ویتامینایی که دکتر میده.وقتی بدنت اماده میشه خودت متوجه میشی که زخمت کامل خوب شده.ازخدا میخوام همه دلشکسته هارو دلشاد کنه ومطمئنم کمکت میکنه
هرچی ضعیف بشی دیرتر باردارمیشی.درسته که الان خیلی ناراحتی ولی به اینم فکر کن اگه میموند وقلبش ناسالم بود بهش عادت میکردی بعد میرف چیکار میکردی.داغ سختیه ولی باید بتونی کنار بیای تا بتونی دوباره باردارشی