2789
عنوان

دوستم عاشق یه پسر خیلی خوشگل خوشتیپ شده نگو پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1411 بازدید | 38 پست
نژادپرستی و خود برتر بینیمون گوش جهانو کر کرده ! .الا همه جا جهان افغان هارو قبول دارن ولی ایرانیارو ...

اووو چخبره بابا کی گفت بد هستن منظورم اینه هرکی با هم وطن خودش ازدواج کنه بهتره 

افغان ها واقعا زیبان مخصوصا مرداشون تویه کتاب تاریخ نویس روس خوندم که روس ها بعد از حمله به افغانستا ...

دقیقا 

من یه دوست افغان دارم مثل حوریه بهشتی میمونه 

اولش منم باورم نمیشد فکر میکردم اروپایی چیزیه 

چشمای درشت ابی . پوست مثل هلو و بینی نوک بالا مث عملیا . صداشم بینهاااااایت زیباست و جدا از این حجم زیبایی ظاهری که داره بینهایت انسان و باشعوره و این انساتیش زیباترشم میکنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اووو چخبره بابا کی گفت بد هستن منظورم اینه هرکی با هم وطن خودش ازدواج کنه بهتره 

بله ادم یه شباهت فرهنگی زیادی داشته باشه بدنیست

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم
بد نیست؟ عالیه 😐

مهم طرز تفکر ادماس نه محلی که به دنیا اومدن یکی ممکنه تو خونواده ی شما باشه طرز تفکرش شبیه به شما نباشه اما ممکنه تو یه کشور دیگه به دنیا اومده باشه و شبیه به شما فکر کنه

جوانه میزنم به روی زخم برتنم/فقط به حکم بودنم که من زنم،زنم،زنم🍃🍃🍃
بد نیست؟ عالیه 😐

😂😁😀

👳💗👱

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم