2777
2789

من قدم ۱۶۸ وزنم ۶۵ میخام بشم ۵۹ کمرم خیلی باریک شع

بعد کلا ورزش ک میکنم اصن عرق نمیکنم حلقه هم میزنم 

میخابدونم حرکات مهمه یا باید حتما عرق ریخته شه تا کاهش وزن صورت بگیره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عرق نمیکنم....حلقه میزم...دورکمرم خیلی کمتر شده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
چن وقته میزنی البته حلقه☹😂

یه ماه و نیم تقریبا

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
نه مربی ما میگفت لاغری ربطی ب تعریق نداره. باید ضربان قلبت بره بالا

مرسی ج دادی دوست عزیز دیگ کم مونده بود پلاستیک پیچی کنم خودمو تا عرقم دربیاد 

من پیاده روی خیلی تند هم میکنم عرق نمیکنم اصن 

نه فك نكنم عرق كردن مهم باشه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
مرسی ج دادی دوست عزیز دیگ کم مونده بود پلاستیک پیچی کنم خودمو تا عرقم دربیاد  من پیاده روی خیل ...

نه اونجوری آب بدنت میره و پوستت زود چروک میفته

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست...