2777
2789
عنوان

برم شکایت کنم یا برگردم خونه بابام؟

3416 بازدید | 159 پست

شوهرم باهام دعوا کرد چون دیروز بخاطر کمر درد شدید شب قبلش نخوابیدا بودم و کل روز بعدش درد داشتم نتونستم ناها درست کنم داشتم گوجه سرخ میکردم گیر داد منم گفتم ی غذا ساده شده مکافات سر اون حرف هر چی ناشایست بود بارم کرد رفت خونه مادرش دو روز اونجا غذا میخوره و من تنها خونه م .امشب اومده میگه فردا نبینمت تو این خونه

توجه نکن ب حرفش

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وا چقد شکم پرسته 

💕 تو💕 آمدی و من فهمیدم ؛ وقتی یکی هست ک دوستت دارد زندگی زیباتر میشود💏 ...شروع ورزش 8 آبان 1401 ....وزن ۷۰ 😓  ب امید خوش اندام شدن 🙂   من  باید بتونم اونجوری ک دوسدارم لباس بپوشم اون لباس خوشکلای توی کمد منتظرن ک من دوباره بپوشمشون و لذت ببرم و تو اون آینه قدی خودمو ببینم و ذوق کنم 

وااااا مگه میشه 

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!

خوب شکایت کنی چی بگی

حالا ی چی گفته بگو من نمیرم تو برو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           

بهیچ وجه   نرو     بعد برگشتنت مکافاته     اصن جوابشو نده!!!   ناراحته اون بره       بیاید هممون این رسم عجیب و احمقانه قهر کردن و از خونه رفتنو بذاریم کنار

فرهنگسازی از همین نینی سایت شروع میشه 

بجاش اونا ناراحتن   برن خونه مادرشون  !!! اصن کادوشون میکنیم بعنوان کادوی روز مادر پسشون میدیم ب ننه جونشون با این تربیت زیباشون

هرکی موافقه لدفن لایک کنه!!!

زنده باد زنانی ک خونه رو ترک نمیکنن