2777
2789
عنوان

چرا خوابشو میبینم...😶

650 بازدید | 34 پست

یه نفر هفت هشت ساله دوسم داره

بیشتر وقتا خوابشو میبینم اصلا بهش فکر نمیکنم خیلی ناراحت کننده س 

محتوا خوابم همیشه یه چیزیه؛اینکه باهاش ازدواج میکنم و من خیلی ناراضی و ناراحتم و به فکر عشق خودمم:(

اذیت میشم هم تو خواب هم وقتی تو بیداری یادم میاد کسی میدونه یعنی چی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما نگرانی باهاش ازدواج کنی  خوابشو میبینی  خوابت را برای کسی تعریف کن  تا دیگه نبینیش

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
منم😕 تازه من تقریبا هروقت خوابشو میبینم فرداش با عشقم دعوام میشه نمیدونم ربطش چیه

من حالم بد میشه بعدش کلا روزمو خراب میکنه خاک توسرش 

خدایا شکرت.خدایا خودت مراقب جوجه هام باش سالم برسونشون  ب دستم.شکرررت شکرت شکرت
حتما نگرانی باهاش ازدواج کنی  خوابشو میبینی  خوابت را برای کسی تعریف کن  تا دیگه نبین ...

نه نگران نیستم ولی حس میکنم بیاد خواستگاری

این خوابا نگرانم کرده

چرا مگه بگم چی میشه که خوابشو نمیبینم؟

من یه بار خواب کسی ک ترکم کرده بود رو دیدم بعد فرداش خودش بهم زنگ زد

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩