2777
2789
عنوان

چرا خوابشو میبینم...😶

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 34 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4438333/عکس-دو-مدل-ارکوپال-جهیزیه-عروس?postId=138629090هرکس اینو گزارش بزنه 5 صلوات و ایته الکرسی ب نیتش میخونم

مخاطبشو خدا میدونه کیه 👈👈نفرین بلد نیستم .. فقط دعامیکنم بشی اینی که الان منم (خدایا ب بزرگی و عزتت قسم وقتی میبخشم که بلایی که سرم اورد سرش بیاد و من ببینم) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم 3 ساله هر شب خواب یکی رو میبینم که قبلا تو زندگیم بود  

اتفاقا برای انتخاب بین همسرم و اون ....با کاربری اصلیم سال 97 تاپیک زدم

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
نه نگران نیستم ولی حس میکنم بیاد خواستگاری این خوابا نگرانم کرده چرا مگه بگم چی میشه که خوابشو نمی ...

شنیدم خوابو تعریف کنی  براکسی دیگه نمی بینی شاید تینجوری نگرانیت برطرف میشه  خب دعا کن نیاد خواستگاری

دردایره ی هستی مانقطه ی تسلیمیم، رای آنچه تواندیشی، حکم آنچه توفرمایی. @IslamLifeStyles تنها مسیر آرامش
منم حس میکنم همش به اون ربط داره ولی نمیفهمم چی تو سرشه و چه حالیه😶

ببین عزیزم اصولا خواب بر اساس چند موضوع اتفاق میافته .یکیش فکر ادمه به هرچیزی ک فکر کرده باشی یا قبلا ذهنتو مشغول کرده باشه ..یکی اتفاقات روزمره اس مثلا در طول روز یه کارای کردی یه فیلم یه موسیق  اینا با عث میشن تو خواب هم موضوعات مربوط به اونارو ببینی یکیش هم رویای صادقه اس ک اصولا با مفهوم یا نماد نشون داده میشن ک اینجور مواقع خواب درسته و تعبیر داره ..

خوابی ک شما میبینی بیشتر میخوره بخاطر فکر و افکار منفی شما باشه ک ذهنت رو خیلی مشغول کرده 

یه درصدی هم امکان داره رویای صادقه باشه که شاید چندین سال بعد حتی تعبیر بشه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

من هر خوابی ببینم بی شک تعبیر میشه 

دقیا عین همون موضوع تا یه هفته بعد اتفاق میفته دقیقا با همون شخصیتای ک تو خواب دیدم 

بعضی وقتا هم نمادی خواب میبینم ک اونا رو تعبیر ک میکنم متوجه میشم به خاطر فکر و حال روزمرگیم هست ک این خوابو دیدم ..

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
ببین عزیزم اصولا خواب بر اساس چند موضوع اتفاق میافته .یکیش فکر ادمه به هرچیزی ک فکر کرده باشی یا قبل ...

نههههه اخری نباشهههه😨😂😂😂

اخه من به اون فکر نمبکنم بعد از خوابم با عشقم یا دعوا میشه یا قهر عجیبه😂🥺

من هر خوابی ببینم بی شک تعبیر میشه  دقیا عین همون موضوع تا یه هفته بعد اتفاق میفته دقیقا با هم ...

چه جالبه 

امیدوارم من خوابم تعبیر نداشته باشه😂😂😂🥺

هیچوقت هیچی ازش نشنیدی دیگه؟

فقط فهمیدم پایانامه ارشدش رو به من تقدیم کرده  

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
پشمام🥲

الانم ازدواج کردن...نمیدونم به همسرش چی میگه در این مورد

خودمو جای همسرش میذارم حس بدی بهم دست میده