2777
2789
عنوان

همانژیوم

138 بازدید | 2 پست

سلام خوبین خانوما..

میدونم تاپیکم تکراریه اما خب مادرم نگرانم..

کسی اینجا بچش همانژیوم داره ک ورم داشته باشه؟؟

همانژیوم پوست منظورمه  

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

عزیزم برو پیج baharnaz 9805 خواهرش همانژیوم داده بزرگ مامانش میگه ازبین میره خودبخود

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
عزیزم برو پیج baharnaz 9805 خواهرش همانژیوم داده بزرگ مامانش میگه ازبین میره خودبخود

من قبلا اینستا داشتم رمزش یادم رفته الان نمیدونم باید چیکار کنم عزیزم  

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.