2777
2789
باید اول سایت سجام ثبت نام کنی بعدش بری دفتر پیشخوان یا از همون اول ببری دفتر پیشخوان حدود ۵۰ هزار ...

چه جنسی بخریم?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکدوم از اینارو بلد نیستم  هرشب ارزوی مرگ دارم خسته شدم از زندگی  تنها داراییم ماهی ...

عزیزدلم دیگه یعنی هیچی نداری تا بتونی حداقل یکم پولتو بیشتر کنی وبعد یه حرکتی برای سرمایه گذاری انجام بدی؟

۲۰۰تومن دستمه ماهی ۱۰۰ تومنم دستممیاد حتی خرج ضروریمنمکنم ۶ ساله کوچیک ترین لباسی نخریدم 

هممون فعلا بااین کرونا همینیم. متاسفانه. منم بخاطر کرونا نمیتونم برم سر کار

عزیزدلم دیگه یعنی هیچی نداری تا بتونی حداقل یکم پولتو بیشتر کنی وبعد یه حرکتی برای سرمایه گذاری انجا ...

نه هیچی  ندارم فقط خودمو دارم 

برم خودمو بفروشم؟سرمایه گذاری تو کجا ؟

دلم میخواد خدا بیاد روبروم بشینه بگم اخه چرا منو افریدی؟چا تواین خانوادهم؟چرا حداقل نگام نمیکنی بخدا خسته شدم همش ۱۸سالمه ولی نصف موهام سید شده از غصه قلبم همش تیر میکشه اخرش ام اس گیرم

چه جنسی بخریم?

نمیدونم غذایی لباسی چیزی که میدونی بعدا لازمت میشه البته همیشه باید مول نفر هم داشته باشی لازم میشه یه روزی

شوهرت چکاره هست و درامدش چقدره؟ اجازه و قسط هم داریم؟ بجه چی؟

یا میتونی تو دیجی کالا جنس ارزون بخری و تو خونه بفروشی

مثلا ست لباس ورزشی بچگانه بخر ۵۰ هزار راحت به قیمت بتاز بفروش یا ماسک ۵۰ تایی بخر ۱۸ هزار راحت به قیمت بالاتر بفروش

الانه باید بتونی بفروشی

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

درس و ... هم نمیزارن بخونی؟

خونه پدرتی؟

چقدر میتونیبری بیرون و آزادی داری؟

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
نمیدونم غذایی لباسی چیزی که میدونی بعدا لازمت میشه البته همیشه باید مول نفر هم داشته باشی لازم میشه ...

ممنون. اینها الان به بورس مرتبط بودن یا جدا هستن??منظورتون از مول چیه?