2777
2789
یعنی زیر۴۷درصدمیشه بریزه من اپال وتوده درصدفروختم

معمولا تا ۳۰ یا ۵۰ درصد میره

البته بستگی داره ولی چون میخوان ارزای دیگه رو هم بتونن بفروشن الکی سود میدن

مثلا کزغال تا ۵۰ درصد رفت

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

الهی دورت بگردمممم 🥺🥺خیلی انگیزه میگیرم با این حرفا وواقعا خوشم میاد این قدررر واقع بینو منطقی هستین 

عزیزدلم میتونی کد بورسی بگیری و عرضه اولیه هایی که میاد رو بگیری اونا تا چهل پنجاه در صد سود میدن دو هفته ای و بعد باید بفروشی و پولتو بگیری با سودش 

از طرفی میتونی پولتو جمع کنی چند ماه و هر سری عرضه های بزرگتر بخری 

مثلا اگه صدتومن باشه عرضه شما بعد دوهفته صدوپنجاه دارید حدودا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یارانمه و معیشتی کدوم پول تو جیبی 

خوب سعی کن زیاد خرج نکنی یا اصلا فک کن اون پول نیست تا بخوای بهش دست بزنی

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
من هیچی از بورس حالیم نیست اینهمه ام مردم شکست خوردن میترسم دیگ 

نه عزیزم نمیخواد پولت رو ببری بورس ...بورس واقعا سواد میخواد الانم اوضاع بورس خرابه...بزار واقعیت رو بهت بگم واقعا با ماهی ۱۰۰ تومن هیچ کاری نمیتونی بکنی...تنها راهت اینه که شما اول کار کنی و پول در بیاری تا وقتی که تا حدودی زیاد شد بتونی سرمایه گداری کنی

معمولا تا ۳۰ یا ۵۰ درصد میره البته بستگی داره ولی چون میخوان ارزای دیگه رو هم بتونن بفروشن الکی سود ...

شما هنور توو فاز بورسی؟

این همه پول مردمو خوردن

پول مارم خوردن انقدر بدون تحلیل بازارو دستکاری کردن

شوهر من میشست تحلیل میکرد میخرید اولش صبح خوب بود یهو ظهر ۱۸۰ درجه برمیگشت

من هیچی از بورس حالیم نیست اینهمه ام مردم شکست خوردن میترسم دیگ 

ما فقط از اولیه نخریدیم

اکه فقط رو ارز اولیه و به روشی که گفتم عنل میکردیم اصلا صد نمیکردم

ولی چون میزان ارز اولیه کمه ما سهم دیگه رو خریدیم و ضرر  کردیم

البته باز بورس ریسک داره ولی ارز اولیه ریسکش خیلی کمه 

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
خخخخخ...از بس هم که عرضه اولیه داریم

برا اونایی که پولشون کمه خوبه نه برا کسی که پولش زیاد باشه

نه عزیزم نمیخواد پولت رو ببری بورس ...بورس واقعا سواد میخواد الانم اوضاع بورس خرابه...بزار واقعیت رو ...

سوادم داشته باشی فایده نداره چون بازارو طبق تحلیل پیش نبردن

الهی دورت بگردمممم 🥺🥺خیلی انگیزه میگیرم با این حرفا وواقعا خوشم میاد این قدررر واقع بینو منطقی هست ...

من هیچکدوم از اینارو بلد نیستم 

هرشب ارزوی مرگ دارم خسته شدم از زندگی 

تنها داراییم ماهی ۱۰۰ تومنه و نمیدونم چطور زیادش کنم

برا اونایی که پولشون کمه خوبه نه برا کسی که پولش زیاد باشه

کجابایدبریم واسه خرید. من هیچی نمیدونم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
شما هنور توو فاز بورسی؟ این همه پول مردمو خوردن پول مارم خوردن انقدر بدون تحلیل بازارو دستکاری کرد ...

ارز اولیه رو گفتم نه بقیه سهام رو

گفتم فقط و فقط ارز اولیه بخره اونم اکه فروخت سراغ سهام دیگه نره

نه عزیزم نمیخواد پولت رو ببری بورس ...بورس واقعا سواد میخواد الانم اوضاع بورس خرابه...بزار واقعیت رو ...

اجازه خارج شدن از خونه و کار کردنو ندارم وگرنه حاظرم از ۲۴ ساعت روزی ۲۰ ساعت کار کنم و پول دربیارم 

من هیچکدوم از اینارو بلد نیستم  هرشب ارزوی مرگ دارم خسته شدم از زندگی  تنها داراییم ماهی ...

عزیزم این صد تومن و پس انداز داری یا کلا خرج ماهانته?

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
کجابایدبریم واسه خرید. من هیچی نمیدونم

باید اول سایت سجام ثبت نام کنی بعدش بری دفتر پیشخوان یا از همون اول ببری دفتر پیشخوان

حدود ۵۰ هزار هزینه ثبت نامه

یا میتونی با پولم جنسی که لازم داری رو بخری چون اگه گرون بشن و ارزونتر و زودتر خریده باشی بازم سودش رو بردی