2777
2789
عنوان

کمممک!! باز شدن قسمتی از بخیه سزارین

1587 بازدید | 23 پست

25روزه زایمان کردم چند روزه متوجه شدم سمت راست بخیم یه چیز تیز به دستم میخوره دیدم نخ بخیه است. بخیم هم جذبی بوده مثلا الان دو روزه سرش یکم باز شده ترشحات وخونابه میاد از اونجا. چرا نخ جذب نشده. لطفا جواب بدین خطرناک نباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دختر عموم همینجوری بود عفونت کرد کار دستش داد هنور بعد ی سال مشکل داره زودتر برو دکتر

بعد از مدت ها باز برگشتم ب سایت و هنوز مادر شدن رو تجربه نکردم خیلی دلم پره خیلی شکستم خیلی خستم ۱۴ سال شد خدایا بس نیست خدایا تا کی عذاب بکشم و حرف بشنوم ...یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو ب ارزوم برسون.بزرگترین درد اینه ک نتونی مادر بشی و جگر گوشتو بغل بگیری😭😭😭😭

من سه سال پیش هر دوطرفش یه بخیه داشت که جذبی نبود رفتم کشیدم

خیلی کم بیرونه نخ در حد چند میلی یکم با دستم دستکاری کردم از اون موقع ترشح داره من فکر کردم موی زیر پوستی دستکاری کردم

حتما پیگیر باش و به دکتر نشون بده،من بعد سزارین یکی از رگای زیر شکمم باز شده بود کلی خونریزی داخلی کرده بود لخته شده بود دوباره رفتم اتاق عمل رگ رو بستن و خونا رو تخلیه کردن از سزارین متنفر شدم دیگه انقد که بلا سرم اومد سر زایمان

نخ بخیه بهت نساخته منم اینجوری شدم خطرناک نیست برو دکتر کرم میده میزنی با شامپو بچه می شوری و سش ...

برا ترشح نگران نیستم چون یکبار ترشح داشتم دکتر گفت طبیعیه نگران نخ بخیه هستم که چرا تا حالا جذب نشده نکنه بازم جذب نشه

برا ترشح نگران نیستم چون یکبار ترشح داشتم دکتر گفت طبیعیه نگران نخ بخیه هستم که چرا تا حالا جذب نشده ...

میشه

دکتر واسه منو با دستش فشار داد یه تیکه نخ بخیه مثل سوزن سفت افتاد تو لباسم

اومدم خونه دیدم

جای نگرانی نیست

نترس

دیر تر جذب میشه