قیزیل مدیر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 627 عنوان کمممک!! باز شدن قسمتی از بخیه سزارین | مشاهده متن کامل بحث + 1587 بازدید | 23 پست 25روزه زایمان کردم چند روزه متوجه شدم سمت راست بخیم یه چیز تیز به دستم میخوره دیدم نخ بخیه است. بخیم هم جذبی بوده مثلا الان دو روزه سرش یکم باز شده ترشحات وخونابه میاد از اونجا. چرا نخ جذب نشده. لطفا جواب بدین خطرناک نباشه 1399/12/11 | 12:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماندخترکوچولو عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 9967 خیلی کم بیرونه نخ در حد چند میلی یکم با دستم دستکاری کردم از اون موقع ترشح داره من فکر کردم موی زیر ... به دکتر نشون بده حتما،خدای نکرده عفونت نکنه
قیزیل مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 627 میشه دکتر واسه منو با دستش فشار داد یه تیکه نخ بخیه مثل سوزن سفت افتاد تو لباسم اومدم خونه دیدم ج ... یعنی فعلا منتظر باشم نرم دکتر
دخترای_گلم عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 2468 من خیلی سرفه می کنم بعد عملم اینقدر شدید که سه جای بخیه هام باز شد خونریزی کرد الانم خداروشکر مشکلی ندارم خوب خوب شدن
قیزیل مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 627 به دکتر نشون بده حتما،خدای نکرده عفونت نکنه دکترم آنقدر سرش شلوغه سه ساعت باید منتظر باشی اخرشم الکی نگاه میکنه بخاطر اون دلم نمیاد برم دکتر
ماماندخترکوچولو عضویت: 1398/05/22 تعداد پست: 9967 دکترم آنقدر سرش شلوغه سه ساعت باید منتظر باشی اخرشم الکی نگاه میکنه بخاطر اون دلم نمیاد برم دکتر&nbs ... به مامای مرکز بهداشت هم میتونی نشون بدی
ariyani عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 6898 یعنی فعلا منتظر باشم نرم دکتر نه بروباید کرم بزنی و قرص چرک خشک کن بخوریشامپو بچه و سشوارروی کرم رو هم باید گاز براریاز این پارچه بهداشتیا منظورمهتا به لباست نگیرهشورت هم باید از ابن شورت های موقع سزارین بپوشیاز اون توری هاتا هوا بخوره زخمت
قیزیل مدیر استارتر عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 627 من خیلی سرفه می کنم بعد عملم اینقدر شدید که سه جای بخیه هام باز شد خونریزی کرد الانم خداروشکر مشکلی ... خدا روشکر. من سر اولین زایمانم بخیه هام سریه هفته کامل جوش خورد جذبی نبود اما سر این هنوز یه جاهایی بازه آدم نگران میشه
ariyani عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 6898 خدا روشکر. من سر اولین زایمانم بخیه هام سریه هفته کامل جوش خورد جذبی نبود اما سر این هنوز یه جاهایی ... منم سر اولی چیزیم نشد و سر دومی اینجوری شدمنخ های بخیه هم تقلبی شدن
دخترای_گلم عضویت: 1397/04/13 تعداد پست: 2468 خدا روشکر. من سر اولین زایمانم بخیه هام سریه هفته کامل جوش خورد جذبی نبود اما سر این هنوز یه جاهایی ... انشاالله که چیزی نیست برو حتما دکتر ببین چی میگه