2777
2789

اره پسرعموی شوهرم نزدیک به سه سال نامزد بود همش برا عقد امروز و فردا میکردن فک کن همزمان باهم نامزد کردیم من عروسی هم کردم اونا هنوز عقد نکرده بودن میگفتن پسره از ته دل دختره رو نمیخاد اجبار مادرشه و مونده تو رودربایستی خلاصه بعد۴سال گفتن بیاین عقده فک کن یه طایفه فامیل از کرج اماده شدیم رفتیم شهرستان همه تو محضر منتظر بودیم ۳ ساعت عروس و دوماد از ازمایش و کلاس و اینا بیان بعد اومد اصلا داخل محضرم نیومدن همون جلوی در  میگفت بهمون گفتن بچه تون مشکل دار میشه(دختردایی پسرعمه بودن)حالا الکی گندش میکردا طرف گفته بود ی ازمایش ژنتیک بدین بد نیست اینم پیازداغشو زیاد میکرد که کی ضمانت میکنه که من بچه سالم بدنیا بیارم بهونه ش بود کاملا معلوم بود دختره هم تو ماشین گریه میکرد

خلاصه بهم خورد هممون دست از پادرازتر برگشتیم شهرمون کلی هم دلمون برا دختره سوخت

خلاصه نمیدونم چی شد دوباره بعد دوماه رفتن محضر یه عقد خونوادگی گرفته بود عیدم عروسیشونه

یه کاربر قدیمی و خسته م!!!                                                      امابه خاطر یه سری مسائل دلم خاست با کاربری جدید بیام از بهمن ۹۶ عضوم ولی تعلیقم کردن منم که از رو نرفته😁با اون یکی کاربریم اومدم                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره پسرعموی شوهرم نزدیک به سه سال نامزد بود همش برا عقد امروز و فردا میکردن فک کن همزمان باهم نامزد ...

همه میگن تو فیلما دیدیم من احساس شاخ بودن بهم دست داده که از نزدیک دیدم😂😂

یه کاربر قدیمی و خسته م!!!                                                      امابه خاطر یه سری مسائل دلم خاست با کاربری جدید بیام از بهمن ۹۶ عضوم ولی تعلیقم کردن منم که از رو نرفته😁با اون یکی کاربریم اومدم                             
اره پسرعموی شوهرم نزدیک به سه سال نامزد بود همش برا عقد امروز و فردا میکردن فک کن همزمان باهم نامزد ...

🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃😬

‏خسته شدم از بس منتظر موندم، منتظر موندم آسانسور بیاد، برف بیاد، شب بیاد، اسنپ بیاد، بند بیاد، دلت بیاد، خوابم بیاد، خنده‌ات بیاد، مامان بیاد، سرم بیاد، سفارش بیاد، بارون بیاد، کش بیاد، برق بیاد، تاکسی بیاد، خبر بیاد، خون بیاد، جوش بیاد، به هوش بیاد، خوشش بیاد، بیاد، بمونه، نره.

موقع عقدم من چادر روی صورتم کشیده بودمو قرآن میخوندم اصلا نمیدونستم بار چندمه که حاج اقا خطبه خونده بار سوم باید بله میگفتم...باردوم خاله نامزدم اومد درگوشم گفت تابهت اشاره نکردم( قرار بود کنارم که هست اروم بزنه توی بازوم) بله نگو که میخوان زیرلفظی بدن...باردوم بهم زیرلفظی رو دادن...بارسوم که خطبه خوند خاله نامزدم یادش رفته بود اشاره کنه...همجا سکوت مطلق..حالا من مونده بودم بارچندمه...بله نمیگفتم...منتظر اشاره بودم..حاج اقا خیلی صبر کرد..خلاصه عقد داشت بهم میخورد...مامانم دیگه سرشو اوردزیرچادر گفت خاک برسرم چرا بله نمیگی آبرومون رفت..همه اقوام پچ پچ میکردن...دیگه منم بله دادم...ولی توی فیلم که دیدم رنگ به صورت نامزدم نمونده بود.

عجب😐

بعدییلدیزبایه پسری دوسته میخان ازدواج بکنن شاهیکاخودشومیندازه وسط خودشیرینی میکنه ک اونوبرای پسرش بگیره تازه بابای پسره اندربراش درنظرگرفت بود🙄🙄

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
بعدییلدیزبایه پسری دوسته میخان ازدواج بکنن شاهیکاخودشومیندازه وسط خودشیرینی میکنه ک اونوبرای پسرش بگ ...

ییلدیز ازدواج میکنه با پسره پدرشوهرش میگه با اندر و شاهیکا نگرد حالا باز اندر و شاهیکا تیم شدن سر ییلدیز خراب شدن هی اذیتش میکنن

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️