2777
2789
تو شهر ما یه دختری روز عروسیش بردنش آرایشگاه از آرایشگاه فرار کرد رفته بود مشهد با عشقش  میگفت ...

تو شهر ما عروس شب حنابندون فرار میکنه با دوس پسرش

میبرشو حاملشم میکنه بعد دختره میاد باز داماد مردونگی میکنه باهاش زندگی میکنه

تا بچه اش بدنیا بیاد اونوقت طلاقش میده اینم میره شکایت از اون پسره ک بخاطرش فرار کرده 

بالاخره با شکایت و دادگاه

پسره عقدش میکنه

جالبیش اینه دوست منم با دوس پسرش بوده ک پلیس میگیرشون اونم عقد میکنه

هر دو زن با هم 

البته اونطور که شنیدم بعد ها زنه طلاق گرفت

اصلا یه ماجرای عجیبی 

من انقد دوس دارم به شوخی بگم سر سفره عقدم🤭🤣🤣🤣

یه دختر بود تاپیک زده بود  از سر شوخی و ناز قبل از بله گفتن گفتم مهریه رو بدین 

ازدواج بهم خورده بود

فکر کنم دختره۱۸ یا ۱۹ شایدم ۲۳ سالش بود

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی  از ازدواج ها زور یه چند مورد تو روستاها دیدم که دختره گریه میکرده میگفته نه ولی عروسش کرد ...

تو فیلم پس از باران بود فکر کنم حتی دختره بله رو نگفته نگفتم بله رو گفته مبارکه

خیلی ازدواج زوری بخصوص میگن تو جنوب کشور وجود داره

حتی تو برنامه تلویزیونی فکر کنم بود دختره همچین چیزی رو گفته بود مشاور برنامه گفت آره اینجوریه یعنی اونم قبول داشت نمیشه با این فرهنگ مبارزه کرد و خیلی سختگیر هستن روی سنت هاشون

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
من فقط گوجه رنده شده ریختم😁😁😁به همین دلیل مزه زهر مار میدادهیچکس نخورد ریختمش دور خدای بوی استفرا ...

برا دمی گوجه

گوجه زیاد باشه 

خوب تفت بدید با سبر و زرد چوبه یه نصفه رب  تا بوی زخمیه همه برن بخصوص گوجه و زرد چوبه

بعد قبل اینکه آب اضافه کنید برنجتونم هر چقد ک میخواهید بریزید یه کم هم بزنید تا برنجم با مواد مخلوط بشه بعد به اندازه آب بریزید چون گوجه خودشم آب داره 

بعدم ک آب جمع شد بذاریدش به دم 

من سیب زمینی نمیزنم. چون برنج شفته میشه

گوجه رو قبلا بی پوست تفن میدادم 

دیدم بد با پوست خرد کردم و تفت دادم بهتر شد رنگ غذا هم خوشرنگ شد

حق یکتا بود بدجنس همه کار میکنه بعد میگه من نمیدونستم اینجوری میشه  عقد و بهم زد  بچه او ...

بچه اون زنه بدلیل مشکل خود زنه سقط شده بود

احسان هم به زنه گفت یکتا بی‌تقصیر بوده و دکتر نخواسته ناامیدت کنه بهمین دلیل دکتر بهت نگفته که هیج وقت نمیتونی بچه رو سالم نگه داری و مشکل داری و تفسیر یکتا نبوده که بچه مرده

تو فیلم پس از باران بود فکر کنم حتی دختره بله رو نگفته نگفتم بله رو گفته مبارکه خیلی ازدواج زوری بخ ...

و‌متاسفانه بیشترین امار مردان دارای بیشتر از یک همسر مال جنوب کشوره 

دیروز تو یه سایت رسمی خوندم اکثرا دارای دو یا ۳ همسر هستن به خاطر تفکرات متعصبانه و سختگیرانه قدیمی که دارن 

امار رسمی کشوری اینو‌میگه من اسم شهرو‌نمیگم 

یه دختر بود تاپیک زده بود  از سر شوخی و ناز قبل از بله گفتن گفتم مهریه رو بدین  ازدواج به ...

🤪🤪🤪🤪🤪🤪سعی میکنم آدم بشم 😂😂😂

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها...!عروس خانوما، امیلی، مائده6525221دوستون دارم ❤️😍😍❤️😍❤️😍❤️

دختر همسایمون قبلش سر مهریه حرف نزده بودن سر عقد که عاقد میگه عندالاستطاعه خونواده عروس میگن نه عندالمطالبه سر اون باباش عروسو از سفره عقد بلند میکنه عروسم میره خونه لباس عروسشو درمیاره میره حموم تا شب صدای خنده خونواده عروس میومد چند ماه بعدم دادن به یکی دیگه

این فیلم یلدا و فرزین کدومه؟از بس گفتین یلدا و فرزین مشتاق شدم ببینم🤔

ساعت ۱ امروز شبکه ای فیلم تکرارشو‌میده 

دقیقا همون قسمتیه که فرزین با احساسات یلدا بازی میکنه و از قبل براش نقشه کشیده سر سفره عقد میگه نه و.....

من سال ۹۴میخاستم ازدواج کنم همه چیم اوکی بود یک سوال مسخره پرسبد گفتم چقد خنگی گفت چرا بمن میگی خنگ ...

خدا رحمتش کنه و یه عاقبت خوب برا هر دوتا تون و برا هنه هم تو این دنیا هم اون دنیا 

خدا بهتون صبر هم بده