من یا تو یا دیگری اگر نمیخواد نباید کار رو به عقد برسونه
جدا از حرمت بزرگترا بازی با احساس طرف مقابل پس چی میشه
https://abzarek.ir/service-p/msg/2327236🖤دیگر هیچوقت من تو را ندارم اما ، تو را تا ابد دوست خواهم داشت ________در سرم جنگ های زیادیست که تنها کشته اش منم 💔🥀 یک شرقیِ غمگین ... https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420
یکی از هم کلاسیام با لباس عروس که پوشیده بود .از ارایشگاه با دوست پسرش فرار کرد و وقتی داماد اومده بود دنبالش گفته بودن با داماد رفته و خلاصه بعد یه مدت درگیری با دوست پسرش ازدواج کرد
سرعقد نه ولی یکی از اشناها وسط جهاز برون دعوا راه انداخت ۳روز بعدشم عروسی تو تالار بود و کارتها پخش بود وومتاسفانه ابرو ریزی خ بدی بود داستان برا ۱۳ و۱۴ سال پیشه
ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
دراین حد نه ولی یکیو میشناسم حدود ۶ماه دختره تلاش میکرد خانوادشو راضی کنه بعد که خانواده راضی شدن پسره به بهانه مهریه گفت نه و ازدواج نکردن! تا قبلش پسره گریه میکرد که اگه تورو به من ندن من دق میکنم!!
اولین بار واولین ایده که همه سریالا از،روش تقلید زدن بعد اون سریال اولین شب ارامش بود شبنم قلی خانی نامرد به مهدی پاکدل گفت اونموقع تو مدرسه همه فحشش میدادن😂😂دخترخ ی پرورو مهدی پاکدل مظلوم و پر اشکککک😂😂بعد اون همه تقلید کردن..ادمی که اینکارو کنه لجنه.....لجن ترین خب قبل مراسم بهم بزن نه یکیو جلو همه خوار کن .
سر عقد نه ولی دختردایی مامانم اخرشب حنابندون بعد از مراسم ک قرار بود فرداشبش عروسی باشه قرص خورد خودکشی کنه نجاتش دادن و دیگه عروسیو بهم زدن و رفتن جهازشو جمع کردن اوردن...البته مال الان نیس شاید ۲۰ سال پیش
شازده کوچولو گفت: به نظر میرسه آدم چیزای زیادی برای خوشبخت بودن لازم داره......گفتم:نه اینطور نیست. خوشبختی از بودن میاد نه از داشتن؛ از تقدیر و قدردانی بابت هرآنچه الان داری؛نه از عجله برای بدست آوردن چیزایی که نداری. آسون ترین و مستقیم ترین راهِ خوشبختی،خوشحال کردن آدمهایی هست که در اطرافمون هستن. عشق رو باید با عشق ورزیدن یاد گرفت. همه ی ما توانایی عشق ورزیدن داریم، حتی با یه لبخند،چون این کار به همون اندازه به خود ما انرژی میده که به کسی که بهش لبخند زدیم