۸ونیم دقیقه.هرشب ساعت ۱۰ از آی فیلم. دیگه فکر کنم قسمتای آخرشه
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
بعضی از ازدواج ها زوریخ چند مورد تو روستاها دیدم که دختره گریه میکرده میگفته نه ولی عروسش کردن ...
ی بارم قبل اینکه داماد برسه داماد چون یکم مشکل داشته قبل مراسم حالش بد میشه میبرنش بیمارستان و عروسی یکم بهم میخوره و یکی از مهمونا بلند میشه میگه منو جاش عقد کنین خلاصه دوماد ک میاد میبینه عروسشو با یکی دیگه عقد کردن 🤣
شغل مردم من جان دادن است جان دادن در جاده های ناهموار. جان دادن در ته دره ها. جان دادن در هوتک ها. جان دادن در شکم تمساح ها. جان دادن درمیان دود گازوئیل ها. جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها. شغل مردم من جان دادن است 🙃
من یکیو شنیدم که نه گفت.مال خییلی قدیم.داستان هم نیست.یه خانمی میاد سر سفره عقد می بینه مهریه رو کمتر از مبلغ توافق خوندن.اونم شیک می گه به این دلیل خیر.شما مهمانان خوش اومدین تشریف داشته باشید پذیرایی بشید.خودشم پا میشه صورتش و آرایشش رو می شوره و می شینه قاطی مهمونا