2777
2789
برام مهم نیست همون شب بخشیدمش گفتم خدای خودت میبینی دیگه من چی بگم .فقط این خیلی سوزوندم ک خواهرش ب ...

یاخداا..😑😐

ملتمون داره نابود میشع...ابلفضی ی فکری باید به حالشون کرد😐😂

وقتی تونستی اون اتفاقو فراموش کنی اینم به راحتی میتونی..

بزار به پای حسودیش😒😏فک کنم داشت میمرد😒😂😑

عذڒ مېڅٶٳم ڭ تۋ ڍڅٳڷتٵټۆڼ زڹڋڰې مېڭڹم...!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرش ازدواج کردن؟چیشد؟

اون روز عقد نکردن سر مهریه داماد دبه دراورد گفت زیاده این مقدار!عروس هم بعد اینکه خونه میرن التماس میکنه نزارین بهم بخوره چون پسره دوست داشت وچندین سال نامزد بودن پسرخاله دختر خاله بودن،برادر دختره هم میگه حالا که اینطوره باید بدون مهریه زنش بشی اونم قبول میکنه وبا التماس وخواهش پسر رو برمیگردونن !اینم بگم پسره پشیمون شده بوده مهریه بهونه بوده،ولی خب چون فامیل بودن خانوادش راضیش میکنن

الانم سالهاست زن وشوهرن واوایل زندگیشون زیاد خوب نبود ولی الان عالین دو بچه دارن وبزرگن

یعنی مگه اول با اندر نبود بعد یلدیز و بعد شایکا از دوباره رفت با اندر😐

اونکه اول فیلم بودبعدددازییلدیز جداشدباشاهیکانامزدکردن بهم زدن دوباره ییلدیزمیخاست ولی بازیش دادبااندرازدواح کرد😉

میرقصانم زندگی رابسازم😉☺️
من شب عقد ندیدم ولی عروسی یکی ازآشناها عروس میخواست فرارکنه بره قبلش .دقیقا روز عروسی به حرف باباش د ...

خودت لاوترکوندی؟

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔

اره ما داشتیم دختره شب عقد میگفت نه ما خونشون بودیم

تا رفتن باهاش حرف زدن فامیلاش و گفتن ابروریزیه اونم با اخم یه بله گفت بزور ها

تا اینکه فهمیدیم ما که تو حیاط بودیم جاری عروس مخشو شست وشو داد و یه عالمه دروغ کرده بود تو کله ش

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است
دختره طلاق نگرفت؟آخرش باهم ازدواج کردن؟پسره بله گفت؟دخره بعداینکه بیوه شدپسره مرد؟

با هم ازدواج کردن ،چندسال بعد مرده رئیس دانشگاه بود رفت یه سفر کاری فرداش زنش تو تابستون از گازگرفتگی مرد. البته فکر میکنم کار خودش بود چون چند روز بعدش دوباره ازدواج کرد

ولیجه    هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم.   امام صادق علیه السلام.