2777
2789

فرزین دیدی😒😏

خوب کاری کرد انتقام گرفت

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
همین امشب فرزین سر سفره عقد گفت چقدر اشک ریختم پای فیلم 😶

اسمش چیه؟اسم فیلم منظورمه

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم

دلم کباب شد برای یلدا. ولی خب معلوم بود فرزین بدجور عذاب وجدان گرفته. بیچاره یکتا از همه ی در ودیوار براش میباره. عاشق شخصیت یکتا هستم خیلی صبور ومهربون

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
اسمش چیه؟اسم فیلم منظورمه

۸ونیم دقیقه از آی فیلم. هرشب ساعت ۱۰.ولی فکر کنم دیگه آخرای فیلم باشه 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
۸ونیم دقیقه از آی فیلم. هرشب ساعت ۱۰.ولی فکر کنم دیگه آخرای فیلم باشه 

مرسی عزیزم

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

اره یکی از فامیلای ممانم فقط یه دختر داشت از دار دنیا ولی پولدار بودن دختره میخواست ازدواج کنه با یه پزشک که محل کارش المان بود

مادرش خیلی گریه میکرد و بیقراربود سر سفره عقد مادرش غش کرد‌ و دختره مراسم رو به هم زد گفت من ازدواج نمیکنم بخاطر پدرو مادرم 😊

مشکل داماد چی بوده مگه

فکر کنم اعصاب داشته 

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃
دلم کباب شد برای یلدا. ولی خب معلوم بود فرزین بدجور عذاب وجدان گرفته. بیچاره یکتا از همه ی در ودیوار ...

وای برو بابا اولا الهه دیوانه بود،دوما یکتا مقصربود حقش بود،ولی آره فرزین عذاب وجدان گرفته

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
مامانم تعریف میکرد یه پسر دانشجویی با یکی از فامیلای دور سر سفره عقد گفت نه و کلی دعوا راه انداخت و ...

چ آدم بدی دخترشوبزورعروس کرده

ازتون خواهش میکنم برام دعاکنید🙏🤲😔                              اگه یه روزی دیدین تاپیک نمیزنم یاازم خبری نیس بدونین مردم😔

من سرسفره  عقد  ندیدم  ولی دوستم  اومدن  خواستگاری  بعدش رفتن ازمایش  دادن  قرارشدبرن  محضر  گفت نمیخام  دخترهمسایمون  هم صبح  روز  بعدازعروسیش  گفت نمیخام  طلاق گرفت نمیدونم چرا

وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری