2777
2789
عنوان

اگه راننده تاکسی از پولتون بیشتر از کرایه ش برداره، اعتراض میکنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 104 پست

آره هزار تومن داشت زیادی میگرفت

با اون هزار تومن نه من بی پول میشدم نه اون پولدار 

ولی حقم بود اعتراض کردم دعوا هم شد پولو پس داد نگرفتم

ولی به آژانس اطلاع دادم گفتن کارش غیرقانونی بوده و بیشتر از اون مقداری که باید پول گرفته   حق با من بود 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زورتون فقط به راننده مگه برسه وگرنه ميري سوپر ماست ٥ تومن گرون شده كه نميتوني اعتراض كني

دمت گرم، ببین یه نمونش خامه صبحونه، من چون هفته یه بار خامه میخورم قیمتش دستمه، دقیقاااا هفته ای هزار تومن داره گرون میشه 

عالی بودی😉

😂😂😂😂😂😂

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ببخشید که دغدغه هام به اندازه شما مهم نیست مثلا در مورد فال و شوهر دکتر و خواستگار فلان نیس

بيكارم كه هستي😂😂😂 نشستي تاپيكاي منو خوندي؟ خدايا شفا

سرتو به يه كاري گرم كن كه انقد تباه نباشي

دمت گرم، ببین یه نمونش خامه صبحونه، من چون هفته یه بار خامه میخورم قیمتش دستمه، دقیقاااا هفته ای هزا ...

اره بابا همه چي گرون ميشه هيچي نميگيم زورمونم نميرسه

فقط گير دادن به راننده هارو بلديم

نوش جونشون هرچي كرايه ميگيرن با اين تورم 

دمت گرم، ببین یه نمونش خامه صبحونه، من چون هفته یه بار خامه میخورم قیمتش دستمه، دقیقاااا هفته ای هزا ...

یه سوال،من قبلل از خامه بدم میومد الان نزدیکه دوماهه زائقه م عوض شده میخورم،من هروقت از سوپری خامه خریدم خیلی ابکی بود ،خامه سفت تر ازینم دیدم،روی این ابکیه نوشته خامه کم چرب یا سبک،پرچربش هم هست؟ اون سفته؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

احتمالا همزاد هم هستين😂

یعنی چی؟  

به نظرم خوبه مردم مطالبه گری درست رو یاد بگیرن الکی نذارن به حساب تعارف و این حرفا 

سوال ایشونم در راستای همین موضوع بود و جالب 

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم