2777
2789
عنوان

جاری

227 بازدید | 31 پست

خونه مادرشوهرم هر وقت دعوتیم من با یکی از جاریام ظرف میشوریم .من همش پای ثابت هستم.یکیشون الان بارداره دست به سیاه سفید نمیزنه. هر وقت میریم تکون نمیخوره از جاش. من هر چی ام یجوری خودمو سرگرم کار دیگه کنم بالاخره باید ظرفا رو هم بشورم. حس میکنم شده وظیفه ام.جوریه که اصلا دلم نمیخاد وقتی اونا اونجان برم.دخترخاله های شوهرم هم بیان اونجا بازم پرو بازی درمیارن کار نمیکنن. مادرشوهرم پیره زشته اون ظرف بشوره. شما جای من بودید چکار میکردید

شریکی با هم ی ماشین ظرفشویی واسه مادرشوهرت بخرین، کاری که ما خودمون کردیم 😅

❤️ایمان دارم که تو هوامو داری خدای مهربونم❤️     🤩🤩مامان نیکی خانم و نیلا خانم هستم🤩🤩            💖💖 خدا جوووونم خودت مراقب همسر و دخترای نازم باش آخه من عاشقشونم 💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون ک بارداره سخت نگیرین بهش بعد زایمانش هر وقت بود بگین بیا کمک بده ولی بقیه هر وقت هستن شما ...

باردار هم نبود در میرفت.الان بهانه پیدا کرده کلا کاری نکنه.میاد میخوره میره. خیلی زشته کارش. هیچی ام نمیتونم بگم

باردار هم نبود در میرفت.الان بهانه پیدا کرده کلا کاری نکنه.میاد میخوره میره. خیلی زشته کارش. هیچی ام ...

چرا نمیتونی بگی؟ 

اصلا لازم نیست چیزی بگی ی دفعه شما شستی دفعه بعد بشین گوشه بگو نوبتی هم باشه نوبت فلانیه بشوره