2777
2789

چی کار باید کرد یکی از اشنا ها پسر هیجده ساله است اضطراب اجتماعی داره در اتاق بسته وقتی بیرون میاد فحش بد میده برای کنکور دانشگاه نمی خونه قصد انجام هیچ کاری نداره حتی بیرون  نمی ره از روانشاس هم متنفره میگه آدمو گول میزنن دروغ میگند دارو روانپزشک دور می ریزه

اوکی شکر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتره همه ی اینا رو به روانشناس بگین و ازش کمک بخواین

یا اگه لازم شد با تایید روانپزشک تو غذاش دارو بریزین 

کم کم که آروم شد ببرینش پیش روانشناس

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩

منم اضطراب اجتماعی دارم ولی با این تفاوت پرخاشگر نیستم

من رفتم پرستاری با این وجود 

الان بهترم کسی میخاد حقمو بخوره زبون دارم سه متر ولی قبلا وای میستادم تا حقمو بخورن

ولی خب بازم منزوی و ارومم که سعیمو میکنم روش کار کنم

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

چی کار میشه چون میگه میخوام بپوسم بعد خودکشی  

برای بعصی ارثی هست.بعضی تنش و اضطراب شدید تو خانواده.بعضی هم تحقیر و تمسخر تو بچگی....بازم میگم شاید اتفاقی براش افتاده که کسی نمیدونه......

با آنکه دلش بسته به دل‌های دگر بود,دیوانه دلم باز گرفتار دلش بود
اول از همه علت رو پیدا کنید.ممکنه یه اتفاقی ناگواری براش افتاده که از بودن تو اجتماع ترس پیدا کرده.م ...

علت خاطرات گذشته است تو دبیرستان مسخره میشده

یکی از دوستاش از دست داد از زبون اون میگه تو خیلی لوسی،  مسئله اینه تصمیم گرفته خوب نشه

اوکی شکر 

من همه این اتفاقات با هم افتاد.تا سر کوچه هم نمیتونستم برم تمام تنم به لرزه میافتاد و سرم گیج میرفت.فامیلا که میومدن میرفتم تو حموم یا انباری قایم میشدم.خیلی میترسیدم.خیلی وحشتناک بود🤒

برای بعصی ارثی هست.بعضی تنش و اضطراب شدید تو خانواده.بعضی هم تحقیر و تمسخر تو بچگی....بازم میگم شاید ...

مادرش احتمال تجاوز تو دبیرستان میده بچگی با برادرش خیلی درگیر بود پدر و مادرش خیلی هواشو از هر لحاظ داشتند کمی بین مادر ش وبرادر بزرگش تنش بود 

اوکی شکر 
مادرش احتمال تجاوز تو دبیرستان میده بچگی با برادرش خیلی درگیر بود پدر و مادرش خیلی هواشو از هر لحاظ ...

منظورم همین بود😔😔😔خیلی سخته خیلی.من انقدر اتفاقات بد برام افتاده هیچ کس نمیدونه.کسی رو داره که از همه بیشتر بهش نزدیک باشه؟

من همه این اتفاقات با هم افتاد.تا سر کوچه هم نمیتونستم برم تمام تنم به لرزه میافتاد و سرم گیج میرفت. ...

وقتی طرف نمی خواد بهش کمک بشه چی کار کنیم حرف بد ناموسی نثار پدر و مادرش میکنه

اوکی شکر