2777
2789

و بعدش باردار بودین؟

من یه عالمه علائم دارم شبا حالت تهوع دارم تخمدان و رحمم خیلی درد میگیره یه وقتایی اینروزا سرگیجه هم دارم گشنمم زیاد میشه خیلی غذا میخورم ولی به وزنم اضافه نمیشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هرماه دنبال علایم بودم میگفتم این ماه دیگه باردارم. 

دقیقا ماهی که رابطه کم داشتم اصلا فکرشو نمیکردم باردار بشم منتظر پریودی بودم به لطف خدا باردار شدم. 

هیچ علایمی نداشتم فقط از تاخیر پریودی متوجه شدم. 

علایم توی همه یکی نیست. بیخیال باش انشاالله خدا به دلت نگاه میکنه باردار میشی گلم

خدایا شکرت تاریخ 99/11/20بی بی چکم مثبت شد😍خدا جون همونجوری که توی دلم گذاشتی به سلامت توی بغلم بذار🙏برای سلامتی بچم صلوات بفرستید❤️خدایا هرکی آرزو مادر شدن داره قسمتش کن. خدایا شکرت الان دقیقا 9هفته و 5 روزمه در تاریخ 99/12/25صدا قلبشو شنیدم(انشاالله زودی بیای بغلم😘)انشاالله قسمت همه منتظرها. تاریخ 1400/1/10غربالگری اول انجام دادم خدارو شکر همه چیز خوب بود الان دقیقا طبق سونو 12هفته 4روزم هست