2777
2789
عنوان

تعبیرخواب کی بلده لطفا 🥺

399 بازدید | 31 پست

شبتون بخیر 

دقیقا شب جمعه ای بود خواب میدیدم 

کل شهر اشوبه یهو توی بلندگو میگن بشینید اقا داره میاد 

و همون لحظه یه باد و گردو خاک شدیدی اومد ب حدی که سرتو بااااااید خم میکردی 

من و مادرم بودیم یهو اقا اومد کنارمون چندنفر بودن فقط،پاها و لباس سفیدش مشخص بود اصلا اجازه نداشتیم و نمیشد سرمو بالا بگیرم 

(هنوز یادم میاد موهای تنم سیخ میشه )

ازم پرسید چی میخای 

قشنگ یادمه تا اومدم بگم بچه میخام (۵سال منتظرم)گفت اجابت شد 

،و رفت با رفتنشون باد و گردخاک تموم شد 

من ادم مومنی نیستم نمازخونم نیستم

ولی تو زندگیم ب خلق خدا بد نکردم

ولی میترسم خوابمو ب کسی بگم بخندن 

چندروزه همش یادم میاد بغض میکنم 

ینی میشه؟

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امام زمان منظورته؟

نمیدونم اصلا فقط عین چیزایی ک دیدمو میگم من اونقد پاک نیستم ایشون ب خوابم بیاد 

بعد از ٨سال خدا بهم يه كنجد داد،ميشه براي سلامتيش صلوات بفرستي🥺💜دوباره لطف خدا شامل حالم شد یه پسر دیگه بهم داد نتیجه تمام صبوری هام با فاصله سنی ۲سال 😍وقتی پسر دومی ۲ماهش بود فهمیدم ام اس دارم لطفا برای سلامتیم صلوات بفرست خواهرکم🥹🤍

سلام. چرا نشه. واسه اراده ی خدا کاری نداره. کافیه اراده کنه

خدا خودش کمک کنه 

واااای مو ب تن منم سیخ شدددد این دیگه تعبیر میخواد دختر جاان ؟  تمام خواب واضح بوده دیگه .&nbs ...

انشالله ک همینطور باشه 

عزیزم یه چیزی براشون نذر کن . نمازی بخون یا ختم قران هدیه کن . بی جواب نذار این محبتشونو 

بهش فکر نکرده بودم شب لیله الرغائب قران خوندمو برای تمام ننتظرا دعا کردم 

حتما کارایی گفتیو میکنم ممنون اجی

من خواب هام واقعا تعبیر میشن یعنی در حدی گ میترسم از خواب هام الانم تاپیک زدم خواب چند تا از بچه ها ...

من خواب دیدم یه نوزادو بردم گذاشتم زیر بارون شدید 

بعدم خودم رفتم پیشش کاملا خیس شدیم 

دوباره بغلش کردم بردمش داخل خونه و تو حموم شستمش.

با این ک خودم استاد تعبیرخوابم اما تو تعبیر این یکی موندم 😄