2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز تو جاهلیت موندن 

مرد سالاری تو خونشونه 

مگه دختر چشه؟انقدری ک دختر دلسوز خانوادست کدوم پسری بوده؟؟پسرا چ گلی به سرتون گرفتن ؟برین گمشین با این طرز تفکر احمقانتون

هرچی خدا خواست💜🤍💛

خوب اگه انقدر رو جنسیتم حساسن باید ای وی اف کنی 

احمقا راضین زندگی پسرشونو بهم بزنن که نوه پسر داشته باشن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دعامیکنم مشکلت حل شه توهم بین دعاهات منو فراموش نکن. الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ...

ممنونم گلم  

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
شوهرت آزمایش داده 

اره عزیزم کلی آزمایش دادیم فقط سرعت اسپرم پایینه دیگه همه چیز طبیعیه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****
خدا لعنتشون کنه 

این طوری نگو بجز جریان بچه در کل آدما خوب و دوس داشتنی هستن 

اره عزیزم کلی آزمایش دادیم فقط سرعت اسپرم پایینه دیگه همه چیز طبیعیه

فقط سرعت اسپرم پایینه؟ 

مشکل کمی نیست سرعت پایین باشه. 

ای یو ای کن

هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد.‌ و آن را در همه جا جست و جو می‌کند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی.  آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد. 
فقط خانوما که نباید چک بشن همسرتو بفرست دکتر!

اونم رفته دیگه تصمیم گرفتم برم ای وی اف نمیدونم چکار کنم

خیلی بیشعورن خیلی  کدوم شهری

ادمای خوبی هستن از اول ازدواج بهم گفته بودن که نوه پسر میخوان منم بهشون قول داده بودم