سلام عزیزای دلم داره میشه ۳۵ سالم و یه دختر ۸ ساله دارم خانواده شوهرم چند سال گیر دادن که باید پسر دار بشم یعنی از اول ازدواجم، حدود دوازده سیزده ساله که ازدواج کردم چند وقت پیش پدر همسرم گفت که اگه نمیتونی باردار بشی از پسرم جدا شو چند بار هم مادر شوهرم گفت تو خوشگلی و خونواده دار و با کمالات اگه نمیتونی یه پسر برا بچم بیاری طلاق بگیر قول میدم بهترین ازدواج رو داشته باشد منم کلی دکتر رفتم ولی همه میگن مشکلی نداری اما از نمیدونم چرا نمیشه دیگه نمیدونم چکار کنم اگه کسی دکتر خوب میشناسه معرفی کنه اینم بگم خودم عاشق بچه هستم واقعا دلم میخواد کلی بچه داشته باشم
دیروز شیطان در گوشم زمزمه میکرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری امروز من در گوش او زمزمه کردم : *****"من خود طوفانم "*****
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره عزیزم کلی آزمایش دادیم فقط سرعت اسپرم پایینه دیگه همه چیز طبیعیه
فقط سرعت اسپرم پایینه؟
مشکل کمی نیست سرعت پایین باشه.
ای یو ای کن
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.